Internasjonal Sarıkamış Cup endte

Den internasjonale Sarıkamış Cup er avsluttet: Cuprennene arrangert av det tyrkiske skiforbundet i Erzurum med deltagelse av 10 utøvere fra 63 land er fullført.

"International Sarıkamış Cup" arrangert av det tyrkiske skiforbundet i Erzurum med deltagelse av 10 utøvere fra 63 land er avsluttet.

Det ble arrangert løp i kategorien slalåm den andre dagen av turneringen som ble arrangert på Palandöken Skisenter. På den siste dagen av løpene, hvor utøverne konkurrerte om å kvalifisere seg, kom Tuğba Daşdemir fra Tyrkia først, İrem Önder ble nummer to, og den iranske utøveren Forough Abasi ble nummer tre i kvinnekategorien.

I herrekategorien kom Hossein Shemshaki Saveh fra Iran først, Nikos Bonou fra Hellas ble nummer to, og den iranske utøveren Porya Shemshaki Saveh ble nummer tre. På seremonien som ble holdt på Xanadu Hotel, fikk de vinnende utøverne sine medaljer av forbundet.

Det tyrkiske skiforbundets generalkoordinator Ömer Analı uttalte i sin uttalelse at konkurransene varte i to dager og at Tyrkia oppnådde stor suksess i både herre- og kvinnekategorier.

Analı understreker at landslaget øker suksessen for hver dag som går, og la til at slike konkurranser vil fortsette gjennom sesongen.