Tradisjonell fotballturnering i Ankara Metro

Ankara Metro tradisjonell fotballturnering: Årets mester i "10 Traditional Spring Football Tournament", der 2014 lag konkurrerte blant Ankara Metro-enheter, var rengjøringsavdelingen.

Etter de spennende kampene som ble holdt mellom 5 separate grupper à 2 lag på gressbanen tilhørende Metrobedriften, ble Sikkerhetsdirektoratet nummer to og Økonomi- og administrasjonsdirektoratet fikk tredjeplassen.

Et overraskende resultat kom ut av turneringen, som inneholdt profesjonelle kamper, hard konkurranse mellom metroenheter og underholdende fotball. Sikkerhetsdirektoratet, mesteren av de to siste turneringene, ble nummer to, og tapte denne gangen mesterskapet til Renholdsavdelingen i finalen.

214 MÅL BLE NETTET

34 team bestående av ansatte i det kinesiske selskapet CSR, produsenten av togene som brukes i de tre metroene i Ankara, Operation Maintenance Center, Taubanen og togene som brukes i de nyåpnede metroene, og det italienske signalselskapet Ansaldo STS, konkurrerte hardt i 10 separate konkurranser. Konkurranser der det ble scoret totalt 28 mål; Det ga morsomme og konkurransemessige øyeblikk til spillerne, som var både kolleger og kolleger. I turneringen hvor det ble scoret mange vakre mål ble Sefa Yılmaz fra Renholdsavdelingen toppscorer med 214 mål.

I finalen som ble avholdt etter gruppekampene vant Renholdsavdelingen mesterskapet ved å beseire Sikkerhetsdirektoratet 3-2, mens Økonomi- og administrasjonsdirektoratet beseiret Kjøretøyvedlikeholdsdirektoratet 3-2 og vant 3. plass cupen.

Abdullah Emirosmanoğlu, som kjempet hengivent i turneringen, noen ganger tjente i forsvar og noen ganger i mål, og pådro seg en alvorlig kneskade, fikk den mest sportslige spillerplaketten.

Ankara Metro Chief Manager Rahmi Akdoğan ga mesterskapscupen til rengjøringsavdelingen i turneringen, der kineserne som jobbet hos den kinesiske T-banevognprodusenten CSR ZELC company, som deltok i turneringen som CSR-teamet, og de italienske og franske ansatte som jobbet kl. det italienske signalselskapet Ansalto STS la farge.