Sikkerhetsalarm på flyplasser, busstasjoner og togstasjoner

Flyplasser i busstasjoner og togstasjoner sikkerhetsalarm: handling etter deres liv til terrorhendelser de siste årene i forskjellige provinser i Tyrkia sa at innenriksdepartementet, flyplassene i 81 provinser, havner, har lansert sikkerhetskontroll på busstasjoner og togstasjoner.
Flyplasser, buss- og togstasjoner i sikkerhetsalarmen i Tyrkia, deretter til innenriksdepartementet bevegelse av live til terrorhendelser de siste årene i forskjellige byer, flyplasser i 81 byer, havner, har lansert sikkerhetskontroll i busstasjoner og togstasjoner.
Inspektører utnevnt av departementet, går til de relevante punktene begynte undersøkelser. Etterforskere som vil fullføre undersøkelsene innen utgangen av februar, skal utarbeide en rapport om sitt arbeid og sende det til departementet.
Etter terrorangrepene i Ankara og Istanbul, startet innenriksdepartementet, som reiste sikkerhetstiltak over hele landet, sikkerhetsetterforskninger på punkter der det kunne iverksettes tiltak. Inspektørene utnevnt av departementet begynte å undersøke flyplasser, havner, busstasjoner og togstasjoner i 81 provinser.
ATATURK AIRPORT REVIEW fortsetter
I tråd med praksisen initiert av innenriksdepartementet gjorde inspektører også inspeksjoner på Istanbul Atatürk lufthavn. Ni inspektører som inspiserte på Atatürk lufthavn sjekket alle inn- og utgangspunkter til terminalen. Inspektører undersøkte nøye sikkerhetstjenestene som tilbys av Atatürk Airport Police Department-team og TAV Private sikkerhetspersonell. Det ble lært i undersøkelsen at det ikke har vært noen negativitet så langt.
TAV ser på en opplæringsfilm i sikkerhetskontoret
TAV Private Security Company, som leverer sikkerhetstjenester på Atatürk lufthavn, intensiverte også opplæringen for personellet. Mens opplæringen ble akselerert for at personellet skulle være mer forsiktig med terrorhendelser, ble skjermene som var installert i hvilekontorene gjort det mulig for de ansatte å se utdanningsfilmer på fritiden. Bombeeksperthunder trent av TAV Private Security begynte å søke i og rundt Atatürk lufthavn. Følsomheten til røntgenapparatene i terminalen er økt. Kontrollene fra Atatürk Airport Police Department-team på t-banegulvet ble også strammet.

Günceleme: 29/11/2018 20:24

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


*