Erciyes Cup Spenning på Erciyes Ski Centre

Erciyes Cup Spenning på Erciyes Ski Centre: Erciyes Ski Centre vertskap for Erciyes Cup der internasjonale skiløpere vil konkurrere ...

Tyrkias beste tekniske anlegg og sin egen skianlegg, som vertskap for mange internasjonale turneringer Erciyes Skisenter, som vil bli holdt i januar 07 08 2017-date Erciyes Cup turnering er idrettsutøvere med mange norske og utenlandske gjester og kayaksever.

De mannlige og kvinnelige kategorier, Luxembourg, Tyrkia, Pakistan, og også i land som Albania, inkludert deltakelse av profesjonelle skiløpere på xnumx'n funnet Erciyes Cup vil bli avholdt på Erciyes Skisenter Pilgrims døren spor. Resultatene av idrettsutøvere i denne fantastiske turneringen hvor store slalom løp vil finne sted, er av stor betydning på vei til å gå til de internasjonale OL. Tyrkias Erciyes Skisenter i Alpene beliggenhet, nærhet til Istanbul 50 timer og byen med enkel transport og overnatting fasiliteter som tilbys av sentrum Kayseri, er helgen skape et annerledes alternativ for de som ønsker å konvertere til en hyggelig begivenhet.
Med sitt toppmoderne ropeway-system, 102 km-lange 34-skibakken og 25-skibakker, tilbyr Erciyes Ski Centre flotte turneringer, samt en vinterferie for familier og alle interessert i å stå på ski.

Jernbane Nyheter Søk