Erciyes introdusert på verdens største turistmessige messe

Erciyes introdusert på verdens største turisme messe: Erciyes, som er blitt en av verdens ledende vinter turisme sentre med investeringene i Kayseri Metropolitan Municipality, ble introdusert på ITB International Berlin Tourism Fair.

Erciyes, som er blitt en av verdens ledende vinterturisme sentre med investeringer i Metropolitan Municipality, ble introdusert på ITB International Berlin Tourism Fair, verdens største turisme messe.

ITB International Berlin Tourism Fair 8-12, en av de største turismene i verden, ble holdt i mars i den tyske hovedstaden Berlin. 184 tusen selskaper fra 10-landet deltok i Berlin ITB Tourism Fair, en av de største sammenkomster i reiselivsbransjen i verden. Fair Erciyes, Kayseri og Tyrkia også tok del i den største verdien.

Erciyes står tiltrukket stor oppmerksomhet på messen i Berlin, hvor kultur- og turismeminister Nabi Avcı og utenriksminister Mevlüt Çavuşoğlu deltok. På messen ble turister fra hele verden informert om investeringene i Erciyes, fasilitetene utstyrt med den nyeste teknologien, 102 km-banene berømt for støvsnø, den enkleste transporttilgangen fra hvor som helst i verden, og nærheten til Cappadocia.

Kultur- og reiselivsminister Nabi Avcı besøkte også Erciyes-stand, som tiltrukket stor interesse fra turoperatører og byråer i ITB Berlin-messen, som regnes som den mest effektive turismemessen i verden når det gjelder forretningsvolum. Erciyes Inc. Styrets leder Murat Cahid Cıngı, besøkte ministeren boothen gir informasjon om etableringen og turisme aktiviteter i Erciyes Erciyes, inviterte ministeren til Erciyes. Sabah avisskolonne Yavuz Donat var blant de som besøkte Erciyes booth. Oppgi at de ser stor interesse for messen. Murat Cahid Cıngı, "Vår stilling har blitt en av messens fokuspunkter. Vi var veldig fornøyd med interessen vi mottok fra turisme fagfolk ..

Jernbane Nyheter Søk