Vi presenterer den nyoppkjøpte Trambus i Malatya

Ting møtte jeg min nye Trambus mottatt i Malatya: Malatya kommune Trambus verktøy i økende antall søknader som tilbyr tjenester for første gang i Tyrkia. Metropolitan kommune, som begynte å tjene med 2015 trambus i 12, har tilbudt 5 mer trambus. 5-trambusen kommer frem de kommende månedene. Den nye trambustjenesten som går mellom MSTTI og universitetet vil bli redusert til 5 minutter.

Den nyinnkjøpte 5-trambusen ble introdusert for pressen og publikum i området ved siden av Metropolitan Municipality Service Building.

11 april tirsdag ved promoteringsprogrammet 09.00'da avholdt av toll- og handelsminister Bülent Tüfenkci, AK-partiets nestleder og Malatya nestleder Öznur Çalık, hovedstadens ordfører i Malatya Ahmet Çakır, generalsekretær Ercan Turan, AK-partiets provinsielle leder Hakan Kahtalı, MASKI General Direktør Ozgur Ozdemir, Yesilyurt-ordfører H.Ugur Polat, ESOB-president Sevket Keskin, assisterende generalsekretær, avdelingsledere, avdelingsledere, daglig leder i selskapet, rådsmedlemmer og en stor mengde innbyggere deltok.

Çakır: Daglig 40 vil frakte tusen passasjerer

Ordfører i Malatya Metropolitan kommune, Ahmet Cakir, som holdt tale på grunn av innføring av trambuser, sa at trambusen er et ideelt transportsystem for kommuner med både komfortable og trygge reisemuligheter og lave driftskostnader. President Çakır sa at antallet passasjerer som er målrettet i trambus er 20 tusen, men nå er kapasiteten til 34 tusen passasjerer nådd, sa president Çakır:

Vi trekker tilbake noen av belgene med de nye kjøretøyene våre og øker antall flyreiser. Hver 5 har en trambustur hvert minutt. På denne måten tar vi sikte på å frakte 40 tusen passasjerer daglig. 10 km full og 20 km fri avstand kan nås uten behov for energi med de nye trambusene med batterisystem.

Hovedmålet vårt er å gjøre Trambus mer utbredt. Den første fasen, som er mellom MAŞTİ og University, er fullført med kjøretøyene vi kjøper for øyeblikket. Etter det planlegger vi å åpne en rute gjennom organisert industrisone og deretter fra Karakavak eller South Belt road. ”

Çalık: Du etterlater et merke i lokale myndigheter

President Recep Tayyip Erdogan ble valgt til ordfører i Istanbul Metropolitan Municipality i perioden 1994, hvordan søppelhaugene i Istanbul ble eliminert, hvordan de var vitne til kampen mot tørsten AK-partiets nestleder og Malatya-nestleder Öznur Çalık sa han presset minnet.

Calik sa: "Men en kommunal kampanjen ble lansert i hele Tyrkia med Istanbul kommune vår president. AK kommune med året 2002 var ingen grenser for alle tjenester i Tyrkia. En av dem er vår meget dyrebare Malatya Metropolitan kommune-ordfører Ahmet Cakir og hans meget verdifulle kolleger. Jeg må med stor stolthet si at uansett hvor vi går, har alle gjort veldig fine tjenester verdig tittelen Malatya Metropolitan. Form, farge og ansikt endret seg, sier han. Trambus endrer farge i vår Transport er et første i Tyrkia. Min anerkjente president sier at noen få provinser nå jobber for å gjøre dette. Du legger merke til deg i lokale myndigheter, helse i hendene. Malatya Metropolitan og distriktskommuner er stolte av arbeidet vårt. Du har tatt en veldig alvorlig risiko for å forenkle og forbedre transporten. Presidenten vår sier at du vil ta risiko, du vil løpe ved å ta risiko. Trambus var også en stor risiko. Du har blitt unnskyldt for alvorlig kritikk, men de spør hvorfor Trambus ikke kommer hit i dag. Studentene våre ved universitetet sier at antall Trambus øker. Dette er den viktigste indikatoren på hvor vellykket og viktig arbeidet ditt er. ”

I sin tale uttalte Çalık at Metropolitan kommune ga ubegrenset service og takket hele kommuneteamet, spesielt Ahmet Çakır, ordfører i Metropolitan Municipality.

Tüfenkci: Stor tilfredshet i Trambüs

Toll- og handelsminister Bülent Tüfenkci holdt tale under promoteringsprogrammet. Under å understreke at kommuner skal produsere kvalitet og økonomiske tjenester Toll- og handelsminister Tüfenkci, har Malatya Metropolitan Municipality signert gode tjenester i denne forbindelse, sa han.

Tüfenkci sammendrag; Fra det vi kom, ser vi at byens tilfredshet med Trambuses er på høyeste nivå. Trambus er en suksess når det gjelder å tilby mer moderne verktøy til nasjonens tjeneste uten å kaste bort ressursene. Ved å bruke knappe ressurser ble en vellykket studie oppnådd. Denne tjenesten går også til forskjellige distrikter, storbytjenester for å frakte Malatya til forskjellige punkter er også viktig. Jeg vil takke vennene våre som bidro til å bringe disse kjøretøyene til Malatya og vår hovedstadsordfører som satte viljen til driften av disse kjøretøyene i Malatya. Jeg ønsker dager uten ulykker.

Etter talene ble de nyinnkjøpte trambusene undersøkt av deltakerne i programmet.

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar