Ray Welder-sertifisert prosjekt introdusert i Erzincan

Ray sveisere Sertifikalanıy Prosjekt Introdusert i Erzincan: på veien er, Støtte livslang læring i Tyrkia-II Grant Program støttet av EU "Ray Sveisere er Sertifikalanıy" Innføringen av yrkesopplæring prosjekt kalt og ble i Erzincan for livslang læring informativ seminar.

Arbeiderpartiet og Social Security, Ministry of Development i Den europeiske union og økonomisk bistand Department of Human Resources Handlingsprogram utført av tilskudd til godkjente prosjekter på seminaret om informasjonsdeling, Tyrkias første sertifiserte rail sveiser av ble fortalt at de ville få en betydelig sjanse for sysselsetting ble inkludert i livslang læringsprosess .

Den andre av seminarene for jernbanevegeresertifiseringsprosjekt og informasjonsseminarer for livslang læring utført av solidaritetsforeningen og solidariteten til jernbane- og driftspersonell (YOLDER) ble avholdt i Erzincan. Cüneyt Türkkuşu, visepresident for Human Resources Department of TCDD, Yusuf Kenan Aydın, TCDD Erzincan Operations Manager, som representerer Çiğdem Albayrak, Erzincan yrkesrettet og teknisk anatolsk videregående direktør, Erzincan University Refahiye yrkesskole Mange studenter, arbeidsløse voksne og TCDD-ansatte deltok med Mr. Bünyamin Aktaş.

I sin åpningstale informerte YOLDER Formann Özden Polat deltakerne om Alumunothermite Rail Welder kurs og sertifisering eksamen som skal holdes ved slutten av kurset. På Vi har mottatt mange søknader for totalt 6 kurs i Izmir, Ankara og Erzincan. Ved å velge 60 person fra søkerne begynner vi å trene på Alumunothermite Rail Welding, som er av stor betydning i jernbaneområdet. Kurs 8 May 2017 starter i Ankara og Izmir, og vil vare i 15 dager. 3-21 Mellom juli arrangerer vi to kurs i Erzincan. Etter endt trening vil ta eksamen i Tyrkias eneste autoriserte sertifisering organisasjoner, og en vellykket ansettelse av arbeidsledige traineer vil bli gitt til minst ti prosent av våre xnumx er "sa han.

Polat ga også informasjon om YOLDERs aktiviteter og fortsatte: beklenen Å forbedre de økonomiske og sosiale forholdene til medlemmene som forventes fra profesjonelle organisasjoner, for å styrke solidaritet og solidaritet, og å bidra til yrkesopplæringen. Yrkesopplæring er et av fagene som vi som forening legger vekt på. Mens dette prosjektet fokuserer på anerkjennelse av tidligere læring av våre medlemmer og bidrar til deres faglige utvikling ved å delta i livslang læring, opplever vi spenningen om å åpne døren for de arbeidsledige med dette prosjektet. Dette prosjektet støtter vår entusiasme og støtte som vil sikre realisering av EUs delegasjon til Tyrkia, Arbeids-og personnummer Takk til Financial Aid Institutt for EU. "

"Unge mennesker bør være involvert i livslang læring prosesser"

Cüneyt Türkkuşu, direktør for Human Resources Department of TCDD, som presenterte livslang læring, understreket at utviklingen innen jernbanesystemer øker behovet for kvalifiserte og selvforbedrende menneskelige ressurser. Türkkuşu opplyser at det er økende konkurranse på arbeidsmarkedet hver dag, og Türkkuşu uttalte at arbeidsgivere foretrekker arbeidskraften som øker sin faglige kompetanse og dokumenterer denne utviklingen ved å delta i livslang læring, i tillegg til formell utdanning.

Çiğdem Albayrak, Refahiye Vocational High School Instructor som gjorde en presentasjon som representerer den medansøker institusjonen, ga informasjon til deltakerne om Erzincan University og forklarte sin opplæring, spesielt innen jernbanesystemene. Svar på spørsmål fra deltakerne, Albayrak sa at nyutdannede bør fortsette å utvikle sin faglige kunnskap og ferdigheter for å unngå å ha problemer med å finne en jobb, og at læring er en livslang prosess.

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar