En kontrakt er inngått for Osmaniye Düziçi Düldül Mountain Cable Car Project (Special News)

osmaniye duzici duldul mountain ropeway kontrakt ble signert for prosjektet spesielle nyheter
osmaniye duzici duldul mountain ropeway kontrakt ble signert for prosjektet spesielle nyheter

Det ble signert for det gigantiske anlegget som skal bygges på Düldül-fjellet, som ligger innenfor grensene til Osmaniyes Düziçi. Etter kontrakten signert av Bartholet AG - forretningssamarbeid Grand Yapı Teleferik, som ga det beste budet i anbudet i henhold til auksjonsmetoden, vil byggearbeidene begynne i løpet av de neste ukene. Innenfor rammen av prosjektet på 58.150.000 TL, vil dette anlegget være et av favorittstedene i regionen, med taubanen som skal bygges på toppen av Düldül-fjellet, rekreasjonsområdet og det planlagte skisenteret.Barholet-selskapet i Tyrkia kunngjort av daglig leder Ahmet Kunne det gjort: Ting å skiheiser, ski Düziçi den planlagte promenaden og gjort vil være et veldig viktig tiltrekningssenter. Anlegget, som kan besøkes av omtrent 5 tusen mennesker om dagen, vil bidra til økonomien i Osmaniye. Det sveitsiske Barholet-firmaet, som vil bringe nye ansettelsesdører med seg og tilby en veldig spesiell design for prosjektet, som vil være en fabrikk uten skorstein, jobber aktivt i nesten alle land i verden med lignende prosjekter. Ilgaz i Tyrkia før og sa at suksess med prosjekter Vadinstanbul Ahmed Erbil, sa at de snart vil dele detaljer om prosjektet. Prosjektet vil bli fullført og tatt i bruk om 1,5-2 år.

Hva dekker prosjektet?

Med prosjektet, som vil bli implementert av kommunen Düziçi i Osmaniye, og med tildeling av midler, vil det bygges en taubane og en promenade ved Düldül-fjellet i Amanoslar. Den store investeringen som skal gjøres med build-operere-overføringsmodellen i 29 år, vil bli forvandlet til et skisenter med taubanesystemet som skal legges fra distriktssenteret til toppen av fjellet, som er 2 tusen meter høyt! Med de gigantiske hyttene som har plass til omtrent 200 personer, vil systemet være omtrent 90 kilometer langt, og mer enn 5,4 mennesker vil være i stand til å nå toppen på en time.

Düziçi-ordfører Ökkeş Namlı sa at de ville etablere et promenadeområde på toppen. Namlı sa at det vil være restauranter, kafeteriaer og underholdningssteder i dette området, og han fortalte oss også at de planlegger å åpne et boutiquehotell med 6 mennesker i stedet for en promenade som skal bygges på et tusen kvadratmeter stort område.

 

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar