En kontrakt er inngått for Osmaniye Düziçi Düldül Mountain Cable Car Project (Special News)

osmaniye duzici duldul mountain ropeway kontrakt ble signert for prosjektet spesielle nyheter
osmaniye duzici duldul mountain ropeway kontrakt ble signert for prosjektet spesielle nyheter

Det ble signert signaturer for det gigantiske anlegget som skulle bygges på Duldul-fjellet, som ligger innenfor grensene til Duzici i Osmaniye. Etter kontrakten signert av Bartholet AG - Grand Yapı Teleferik joint venture, som er det beste budet i auksjonsprosedyren, vil byggearbeidene begynne i løpet av de kommende ukene. Innenfor omfanget av 58.150.000 TL-prosjektet vil dette anlegget være et av favorittstedene i regionen med taubane, promenadeområdet og det planlagte skisenteret som skal gjøres til toppen av Düldül-fjellet.

Barhølet baserte selskapet annonserte i Tyrkia daglig leder Ahmet Kunne: Ting til skiheiser, rekreasjonsområder og Düziçi med de planlagte skianleggene vil være et svært viktig senter for attraksjon. Anlegget, som kan besøkes av omtrent 5 tusen mennesker om dagen, vil bidra til økonomien i Osmaniye. Ilgaz i Tyrkia før, og sier at suksess med prosjekter Vadinstanbul Ahmed Erbil, sa de ville dele detaljer om prosjektet snart. Prosjektet 1,5-2 vil være ferdig og åpnet for service i løpet av året.

Hva dekker prosjektet?

Prosjektet vil bli implementert av Düziçi kommune i Osmaniye, og prosjektet vil bli laget i den første fasen av Düldül-fjellet i Amanoslar. Regionen vil bli omgjort til et skianlegg med taubanesystemet som skal installeres fra 29 tusen 2 meter til toppen av 200 tusen 90 meter. Med gigantiske hytter som har plass til omtrent 5,4 personer, vil systemet være omtrent 400 kilometer langt og mer enn XNUMX personer kan transporteres til toppen på en time.

Düziçi-ordfører Ökkeş Namlı sa at de ville etablere et promenadeområde på toppen. Namlı sa at det vil være restauranter, kafeteriaer og underholdningssteder i dette området, og han fortalte oss også at de planlegger å åpne et boutiquehotell med 6 mennesker i stedet for en promenade som skal bygges på et tusen kvadratmeter stort område.

Nåværende jernbane anbudskalender

Per 21

Tilbudsmelding: Bilutleie

November 21 @ 14: 00 - 15: 00
arrangører: TCDD
+444 8 233
Per 21

Innkjøpsvarsel: Anskaffelse av reservedeler til elektrifisering av jernbane

November 21 @ 14: 30 - 15: 30
arrangører: TCDD
+444 8 233
Per 21

Jernbaneanbud Nyhetssøk

Om Levent Ozen
Hvert år høyhastighetstog sektor, den europeiske lederen i det voksende Tyrkia. Investeringer i jernbaner, som tar denne hastigheten fra høyhastighetstog, fortsetter å øke. I tillegg, med investeringene som er gjort for transport i byen, er stjernene i mange av våre selskaper som skaper innenlandsproduksjon. Det er stolt at tyrkisk høyhastighets trennasjonal tog "produksjon har blitt startet i tillegg til selskapene som produserer innenriks trikk, lyskryss og t-bane biler. Vi er veldig glade for å være i dette stolte bordet.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar