Sakarya MTB Cup Breaths

Internasjonalt mesterskap i terrengsykkel Den første dagen av Sakarya MTB-cup, 30 country, ble arrangert i Sunflower Bicycle Valley med deltagelse av mer enn 150-idrettsutøvere. Den russiske syklisten Timofei Ivanov, som konkurrerte i kategorien Elite menn, vant gullmedaljen; Salcano Sakarya Metropolitan Belediyespors friidrettsutøver Anton Sintsov vant bronsemedaljen. I kategorien Young Men vant Metropolitan Belediyespor Cycling Team atlet Halil İbrahim Doğan prisen.

Sakarya MTB Cup International Pedal Championship avholdt i regi av presidentskapet for Metropolitan Municipality Sakarya MTB Cup 'Pedal for a Clean World' -tema begynte i Sunflower Bicycle Valley. Ungdoms- og sportsminister Mehmet Kasapoğlu startet løpene; I mesterskapet fant guvernør Irfan Balkanlıoğlu, ordfører Zeki Toçoğlu, AK-partiets nestleder Cigdem Erdogan Atabek, Kenan Sofuoglu, AK-partiets provinsordfører Fevzi Sword, Cykleforbundets president Erol Küçükbakırcı, syklister og et stort antall tilskuere. Løpene som startet i kategorien Elite kvinner fortsatte med Unge menn, Unge kvinner og Elite menn løp.

Unge menn på tribunen av hovedstaden
Blaza Pintaric fra Slovenia i kategorien Elite kvinner var mesteren; Salcano Sakarya Metropolitan Belediyespor Cycling Team Athlete Halil İbrahim Doğan mottok prisen i kategorien Young Men. 3 for Young Men vant Okan Aydoğan. Halil İbrahim Doğan snakket etter løpet, og jeg takker de som bidro til organisasjonen. Et raskt spor. Vi har store mål i 2019. ” Okan Aydoğan gratulerte alle deltakerne og takket dem for anlegget. I kategorien Unge kvinner var mesteren Azize Bekar.

Stor spenning i Elite Men
Sakarya MTB Cup Elite herreløp, som ble startet av president Zeki Toçoğlu og sendt direkte i 150-land, sluttet å puste. Etter løpene på 6-etappen vant Timofei Ivanov gullmedaljen. President Zeki Toçoğlu vant sølvmedaljen gitt av Martins Blums; Eieren av bronsemedaljen var Salcano Sakarya Metropolitan Belediyespors friidrettsutøver Anton Sintsov. Etter prisutdelingen ble en vannbrønn boret for å nå 15 tusen mennesker i Afrika innenfor rammen av prosjekt for samfunnsansvar.

Flott løype
Championidrettsutøver Timofei Ivanov sa at han var fornøyd etter mesterskapet og sa: ü jeg takker de som inviterte oss hit. Et flott spor, en flott organisasjon. Jeg fant det veldig bra og tusen takk.