Verdens første togrobot i Australia

dunyanin første togrobot i Australia
dunyanin første togrobot i Australia

I Australia lanserte et jernminnefirma Rio Tinto det fullt automatiserte jernbanenettet med verdens største togrobot.

Jernbanenettet i Pilbara, Vest-Australia, har en lengde på rundt 800 kilometer. Togene kjører en times lang reise, inkludert lasting og lossing av last. Selskapets talsmann sa at dette systemet er en første i verden.

Denne veien, verdens første selvbærende tungt tunge jernbanenettverk, ligger på toppen av 940 millioner dollarprosjektet. Tog som er utstyrt med fullt selvstyrende programvare, brukes til å transportere inter-port-laster.

Selvkjøringsteknologi vil bli sett på mange områder i fremtiden. Selvkjørende biler er for tiden en av de mest kjente teknologiene. Med den videre utviklingen av denne teknologien kan ulike kjøretøy som førerløse båter og førerløse fly sees.

Nåværende jernbaneanbud

Man 16

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar