Yenikapi Haciosman T-banestasjoner Tider og ruter

Yenikapi Haciosman T-banestasjoner Tider og ruter
Yenikapi Haciosman T-banestasjoner Tider og ruter
Abonner  


Yenikapı Hacıosman T-banestasjoner og rute: Den første fasen av linjen mellom Yenikapı og Hacıosman, hvis bygging startet i 1992, ble tatt i bruk 16. september 2000. Linjen, som i gjennomsnitt betjener 320.000 XNUMX passasjerer per dag, overfører fra Sanayi Mahallesi stasjon til Seyrantepe Shuttle Operations.

Yenikapi Haciosman Metro Tidsplan

Linjen har 320.000 225 (gjennomsnittlig) passasjerpotensial på ruten den er bygd på, og antall daglige reiser er Yenikapı-Hacıosman i en retning 790 Totalt antall flyreiser er XNUMX. 16-stasjon Yenikapı Hacıosman metrolinjetid er som følger:

Mellom 06.15 - 00.00

Servicetiden er omtrent 31 minutter (én vei) Mellom Yenikapı Hacıosman, frekvensen av reise er 5 (i peak hour), Taksim - Hacıosman mellom 2,5 (i peak hour), Sanayi Mahallesi - Seyrantepe Shuttle, 9 (peak time) minutter.

Yenikapi Haciosman T-banestasjoner

Yenikapi Haciosman T-banestasjoner
Yenikapi Haciosman T-banestasjoner
 1. Yenikapı
 2. Vezneciler
 3. elvemunningen
 4. Sishane
 5. Taksim
 6. Osmanbey
 7. Sisli Mecidiyekoy
 8. Gayrettepe
 9. Levent
 10. xnumx.levent
 11. Industrial Neighborhood
 12. Seyrantepe
 13. ITU-Ayazağa
 14. Ataturk Auto Industry
 15. Darüşşafaka
 16. Hacıosman

Yenikapi Haciosman T-banestasjoner

Haliç stasjon ligger på Golden Horn Metro Bridge. Alle andre stasjoner er bygget som tunneler / t-banestasjoner. I systemet, som har 4 midtplattformer og 10 sideplattformer, ble Yenikapı Station bygget med 3 veier - 2 mellomplattformer, Sanayi Mahallesi Station 3 veier - 3 sideplattformer.

Scenarier er utarbeidet mot alle slags negative situasjoner i bedriften, og løsningsplaner er utarbeidet ved å lage simuleringer om disse scenariene. Med kameraer plassert i hver region av stasjonene, overvåkes og kontrolleres systemet kontinuerlig. I tillegg er kontrollen gitt av uniformerte sikkerhetsvakter.

Hele systemet er utstyrt med de nyeste teknologien brannalarm detektorer og brannslukningsanlegg. Alt utstyr som brukes i konstruksjonen av systemet, er valgt fra materialer som er motstandsdyktige mot høy temperatur og gir ingen giftige gasser ved forbrenning. Det har gjennomført testing og påliteligheten av påviste røykkontroll og lastesystem som angitt i hvilket som helst scenario for å drenere passasjerene sikkert i tilfelle av brann.

Linjens signal-, bryter- og kjøretøysystem er fullautomatisk og kan betjenes manuelt om nødvendig.

Energiforsyningen av systemet er laget av to separate punkter. Hvis begge strømsporene feiler, aktiveres generatorene innen 15 sekunder, og alle tog i tunnelen kan nå nærmeste stasjon og evakuere passasjerene. I tilfelle feil av energiforsyning og feil av generatorer; Belysning og elektroniske styringssystemer kan drives av avbruddsfri strømforsyning for 3-timer.

Yenikapı Hacıosman Subway Bedriftsinformasjon

 • Linjelengde: 23,49 km.
 • Antall stasjoner: 16
 • Antall vogner: 180
 • Varighet: 32 min. i en retning
 • Åpningstider: 06.15 - 00.00
 • Daglige passasjerer: 320.000
 • Antall daglige turer: 225 Time / One Way
 • Flyfrekvens: mellom Yenikapı og Hacıosman 5 min. (På Peak Hour)
 • Flyfrekvens: mellom Taksim - Haciosman 2,5 min. (På Peak Hour)
 • Flyfrekvens: Sanayi Mahallesi - Seyrantepe pendelfly 9 min. (På Peak Hour)
 • Totalt antall fly: 790

Yenikapi Haciosman T-banestasjoner

 • Ved Yenikapı stasjon, M1A Atatürk flyplass, M1B Kirazlı metrolinje og Marmaray-drift, Vezneciler - Istanbul universitetsstasjon, T1 Bağcılar  Kabataş Tram Line, Şişhane Station, T2 Istiklal Street Tram Line og F2 Karaköy - Beyoğlu Historical Tunnel Line, Taksim Station, T2 Istiklal Street Tram Line and F1 Kabataş Kabelbane, på stasjonene Şişli - Mecidiyeköy og Gayrettepe, metrobussdrift,
 • Levent Station, Metro linje M6, Industrial District Station (uten å endre systemet, gjennom en egen bukt område) kan gjøres for å overføre Seyrantepe shuttle Plant.

Kart over Istanbul Metro

 

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar