Eskisehir Ankara High Speed ​​Togbilletter Planlegger og Planlegg

Ankara Konya High Speed ​​Train
Ankara Konya High Speed ​​Train

TCDD Transport lar deg bruke tiden mellom byer med høyhastighets og høy kvalitet tog. Eskişehir og Ankara, som ligger mellom disse byene, bruker høyhastighetstoget intensivt og aktivt, særlig siden det er to store byer og de har en stor befolkning. Spesielt vurderer studentskapasiteten til Eskişehir og Ankara, er dette systemet veldig nyttig og tidsbesparende for studentene. Eskişehir-Ankara høyhastighetståg Dette er en av stoppene på Eskişehir-Istanbul-Ankara-linjen. Totalt er det mulig for passasjerer å utføre 5-reiser på denne linjen. Eskisehir-Ankara High Speed ​​Train linje, som er en av 6-flyene, gjør 13-fly daglig. Siden denne tiden er kortsiktig, er det ingen matvogn i den. Siden togstasjonene er i byen, gir denne gangen passasjerene en veldig praktisk funksjon. Du kan lett komme til bybussene og så videre. passasjerer kan overføre til bestemmelsesstedet ved hjelp av transport. Reisen tar i gjennomsnitt 1,5 timer.

Alle typer behov for passasjerene i toget ble vurdert og det var rettet mot å appellere til alle med passasjervogner med forskjellige standarder. Toget inkluderer Pulman Business og Pulman Economy seter. Passasjerer kan kjøpe billetter av hvilken som helst type online. Med online-billettkjøpsprosessen, som er et av fasilitetene som tilbys til passasjerer ved TCDD Transportation, kan du velge din vogntype online, bestemme posisjonen din og fullføre billettkjøpsprosessen ved å betale billettprisen uavhengig av tid og sted.

Hvor mange timer med høyhastighetstog fra Eskişehir til Ankara?

Høyhastighetstoget fra Eskişehir til Ankara tar rundt 1,5 timer mellom Eskişehir og Ankara. Toget starter sin første reise fra Eskişehir på 06.20 og starter sin siste reise på 21.10. Nedenfor er en detaljert tabell for togets avgangstider.

(Gyldig fra 08.12.2019)

Eskisehir-Ankara
Tog
Nei
Avreise fra Eskisehir Polatli TILGANG Ankara Ankomst tid
81052 06: 20 07: 09 07: 34 07: 50 1: 30
81054 10: 30 11: 19 11: 44 12: 00 1: 30
81056 13: 50 14: 39 15: 04 15: 20 1: 30
81058 17: 40 18: 29 18: 54 19: 10 1: 30
81060 20: 25 21: 14 21: 39 21: 55 1: 30

Eskisehir-Ankara høyhastighets togstasjoner

- Eskisehir

- Polatli

- Eryaman

- Ankara

Eskisehir-Ankara høyhastighets togbillettpriser

Eskişehir-Ankara YHT billettpriser er delt inn i to som standard billett og fleksibel billett. Passasjerer kan kjøpe billetter fra hvilken som helst bil. Samtidig, i henhold til alderen og yrkesgruppene til passasjerene, tilbyr TCDD Transportation rabatter på sine billetter. Passasjerer betaler 43,50 TL for Pulman Business og 30 TL for Pulman økonomiske billett.

Eskişehir-Ankara høyhastighets togbillettpriser varierer i henhold til vogntyper som passasjerene ønsker å kjøpe billetter og alders- og yrkesgrupper som de er tilknyttet. I gjennomsnitt varierer billettprisene mellom 24 TL og 50 TL. TCDD Transportpassasjerer får rabattrenter avhengig av alder og yrkesgrupper som standard.

  • Personer som har rett til gratis billetter består av barn i alderen mellom 0-6, krigsveteraner og førstegangs slektninger, sterkt funksjonshemmede borgere, statlige idrettsutøvere og første graders slektninger.
  • 20-rabatterte passasjerer, unge i alderen 13-26, lærere godkjent av MoNE (universitets- eller høyskolelærere osv.), Borgere i alderen 60-64, gruppemedlemmer som mottar pressekort, medlemmer av den tyrkiske væpnede styrker og rundreise gjelder passasjerer som kjøper billetter fra samme stasjon.
  • 50-diskonteringsrenten gjelder for passasjerer, borgere over 65, barn i alderen 7-12, og barn i alderen 0-6 på forespørsel.

Gyldig YHT for ekspedisjoner fra 08.12.2019 dato KLIKK HER

For nåværende YHT tog- og bussforbindelser siden 08.12.2019 KLIKK HER

Å få High Speed ​​Togbilletter online KLIKK HER

Jernbane Nyheter Søk

2 Sporinger / Pingbacks

  1. 2019 gjeldende høyhastighets billettpriser Rutetider og tidspunkter - RayHaber
  2. Høyhastighetstog - RayHaber

Yorumlar