Istanbulittene suste inn Üsküdar uten trafikk

istanbullular kostymer uskudarda trafikk

Arrangementet 'Jeg kjører Istanbul' organisert av Istanbul Metropolitan Municipality, "Vil du løpe i et trafikkfritt Üsküdar?" Den ble laget med mottoet. I arrangementet, som også levendegjorde de funksjonshemmede innbyggerne, konkurrerte to tusen innbyggere i Istanbul hardt for å nå målet. Mestan Turhan vant førsteplassen for menn og Damla Çelik for kvinner.

Det andre løpet i serien 'I'm Running Istanbul' organisert av Spor Istanbul, et datterselskap av Istanbul Metropolitan Municipality, ble avholdt i dag i Üsküdar. "Vil du løpe i en trafikkfri Üsküdar?" Omtrent to tusen innbyggere i Istanbul løp i Üsküdar uten kjøretøy og trafikk i tilfelle, noe som ble utført med slagordet og levendegjort de funksjonshemmede løperne. Üsküdar-ordfører Hilmi Türkmen, IMM Youth and Sports Manager Ayhan Kep og Spor Istanbul Vice General Manager Yusuf Önen deltok også på arrangementet.

10: 31: 41: 32: 10: 32: 15: XNUMX: XNUMX: XNUMX: XNUMX: XNUMX: XNUMX: XNUMX: XNUMX: XNUMX: XNUMX: XNUMX: XNUMX: XNUMX: X han fullførte.

I kategorien Generell klassifisering av kvinner var 38: 36 den første løperen som nådde målstreken med minuttkarakter. Elif Mert tok andreplassen med 40: 20 minutter og Emine Baydilli endte på tredjeplass med 43: 28 minutter.

Arrangementet startet med pusteøvelser og oppvarmingsbevegelser. Arrangementet ble avsluttet med en prisutdeling.

VIL FORTSette FOR ÅR

Årets 'I'm Running Istanbul'-serie vil bestå av 5 etapper, hvorav den ene er en spesiell scene. “Jeg kjører Istanbul” Det første løpet i 4. sesong ble arrangert i mars med den spesielle etappen på den internasjonale kvinnedagen. Løpene etter Üsküdar Stage; Caddebostan Stage vil fortsette gjennom året med Bakırköy Stage og Bebek Stage, det siste løpet i serien.

FØRSTE KJØP HJALPES PÅ 2016

'Istanbul I'm running'-prosjektet, spesielt i Istanbul Marathon og Istanbul, inkludert Half Marathon, for å oppmuntre til deltakelse i landeveisløpet i Tyrkia, organisere road racing deltakere til alternative løp, for å gi løp i serie til løperne, for å kunne tilpasse seg kortdistanseløp for nybegynnere som løper Den ble implementert i 2016.

Løp som kjøres på 10 km spor måles med elektroniske timingchips. En spesiell designet medalje blir gitt i hvert løp der vinnerne blir belønnet med forskjellige gaver. Løperne som fullfører alle de 4 serieløpene vil kombinere medaljene sine og fullføre medaljen 'I'm Running Istanbul'.