Hyperloop arbeidsprinsipp

hyperloop arbeidsprinsipp
hyperloop arbeidsprinsipp

Mennesker har migrert i århundrer og har tatt lange veier under disse migrasjonene. Etter denne tiden og etter den industrielle revolusjonen begynte dampdrevne biler og oppfinnelsen av forbrenningsmotoren å bruke biler og busser. Senere, med utviklingen av luftfarten, er avstandene blitt forkortet, men nå kommer teknologien til Hyperloop (Hyperloop) Technology, som skal erstatte fly, høyhastighetstog. Hyperloop dukket opp med initiativ fra Elon Musk, som kanskje er vår tids mest innflytelsesrike gründer.

hyperloop
hyperloop

Hva er Hyperloop teknologi og arbeidsprinsipp
Hyperloop er ganske enkelt å si at kapselen tappes i et rør under lavt trykk og i et miljø med nesten null friksjon. Maksimal hastighet 1300 km / t når Hyperloop er lik lydhastigheten. De vil først prøve tiden mellom Los Angles og San Francisco, noe som normalt vil redusere 6-7 timer til 35 minutter.

I den første fasen er det investert 26 millioner dollar for de nåværende studiene, og det sies at dette budsjettet vil bli utstedt opp til 80 millioner dollar.

calismasi hyperloop
calismasi hyperloop

Hyperloop Working System;

1-Kapselen skyves ikke av vakuumsystemet, men i stedet for to elektromagnetiske motorer økes hastigheten på 1300 km / t.

2-Delene av røret er vakuum, men ikke helt luftløse, men i stedet inneholder røret (e) lavt trykk.

3-Kompressorviften som ligger foran Hyperloop sender luften mot baksiden, der det oppstår luftpute rundt puten, noe som forårsaker levitering i kapselrøret, og lufter seg dermed inne i røret og reduserer friksjonen.

4-Solcellepanelene som er plassert på rørene gir energi i visse perioder.

muhendisbe dager

Om Levent Elmastaş
RayHaber editor

Vær den første til å kommentere

Yorumlar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.