TCDD Railway Routes og YHT Lines Map 2019

høyhastighets toglinjer kart 1
høyhastighets toglinjer kart 1

TCDD jernbanetraseen og High Speed ​​Train (YHT) linje 2019 Kart Oppdatert: Republikken Tyrkia Statsbaner (TCDD), Regional Direktoratets tyrkiske statsbaner og jernbanelinjer 2019 oppdaterte kart som viser Border rayhaber. MedAt.


Republikken Tyrkia Statsbaner (TCDD), gjeldende kartet for å dele dem med deg. Kartene er utarbeidet av TCDD og viser dagens jernbanetruter for året 2019. For de som ønsker å få informasjon om jernbaner og veieruter, deler vi disse kartene med deg. Når TCDD publiserer kart som viser de nye jernbanelinjene, vil vi dele dem med deg på vår hjemmeside.

Tyrkisk NSB MAP

Klikk på kartet for en høyere oppløsning.

TCDD REGIONAL DIRECTORS MAP

TCDD Istanbul 1. Område, Ankara 2. Region, Izmir 3. Region, Sivas 4. Region, Malatya 5. Region, Adana 6. Region og Afyonkarahisar 7. Regionale direktorater, inkludert 7 regionale direktorat, har en provinsiell struktur og tjener sammen med YHT-regionen i Ankara.

Totalt består 8 av seksjoner og følgende kart viser regionene som er ansvarlige for regionene:

Klikk på kartet for en høyere oppløsning.

TYRKIA høyhastighetstog (YHT) LINE MAP

Tyrkias første i Ankara 2009 - 245 sin fart toglinje mellom Eskisehir LKM, i dag (februar - Per 2019) ble inkludert i Konya og Istanbul og krysset linjen lengden xnumxkm'y totalt. Tyrkias høyhastighets jernbanelinjer, bygging av høyhastighets toglinjer og busslinjer som frakter passasjerer tilkoblinger vi deler med deg på kartet.


Klikk på kartet for en høyere oppløsning.

Ankara Istanbul høyhastighetstogkart: 9 stopp på Ankara Istanbul høyhastighetstoglinje er blitt bestemt som Polatli, Eskisehir, Bozuyuk, Bilecik, Pamukova, Sapanca, Izmit, Gebze og Pendik. Ankara-Istanbul høyhastighets toglinje vil bli integrert i Marmaray med forstadsbanen i Pendik. Kontinuerlig transport vil bli gitt fra Europa til Asia.

Ankara İstanbul YHT Teknisk informasjon

Ankara Istanbul High Speed ​​Train Project, uavhengig av den eksisterende linjen 533 km lang 250 inkluderer bygging av en ny dobbeltsporet høyhastighetsbane, alt elektrisk og signalisert, for hastighet på km / t.

Når prosjektet er fullført, vil Ankara-Istanbul reduseres til tre timer. Målet er å øke andelen jernbane i persontransport på denne ruten fra 10 til 78 prosent. Ankara Istanbul High Speed ​​Line vil bli integrert med Marmaray for å gi uavbrutt transport fra Europa til Asia. Med dette prosjektet, som forbinder de to største byene i landet vårt, vil sosiale, økonomiske og kulturelle utvekslinger mellom byene øke, og landet vårt, som er i ferd med medlemskap i EU, vil være klar med transportinfrastrukturen.

Ankara İstanbul YHT prosjektinformasjon

Prosjektet 8 består av separate deler;

  1. Ankara Sincan: 24 km
  2. Ankara High Speed ​​togstasjon
  3. Sincan Esenkent: 15 km
  4. Esenkent Eskisehir: 206 Km
  5. Eskisehir Railroad: 2.679 m
  6. Eskisehir Inonu: 30 km
  7. Inonu Grand Vizier: 54 km

Ankara Istanbul høyhastighetstoglinje, Eskisehir - Sakarya Route

  • Vezirhan Köseköy: 104 Km
  • Köseköy Gebze: 56 Km
  • Gebze Haydarpasa: 44 Km

Ankara Istanbul High Speed ​​Train Project vil bli fullført i to etapper. Den første fasen av prosjektet, Ankara Eskişehir High Speed ​​Line, ble tatt i bruk i 2009. Byggingen av Eskişehir Istanbul-linjen, den andre fasen av prosjektet, fortsetter. Foundation of Köseköy Gebze Stage ble lagt på 28.03.2012.

Linjene Sincan Esenkent og Esenkent-Eskişehir ble bestilt.Jernbane Nyheter Søk

1 Kommentar

Yorumlar