175 Millioner Euro-lån funnet for Istanbul Metro

Millioner euro lån funnet for istanbul metro
Millioner euro lån funnet for istanbul metro

Den europeiske banken for gjenoppbygging og utvikling (EBRD), Black Sea Trade and Development Bank (BSTDB) og Societe Generale har blitt enige om å stille med til sammen € 175 millioner euro til utvikling av metrolinjen i Istanbul.I følge nettstedet EBRD har EBRD godkjent lånet 20 millioner euro til bygging av en ny metrolinje i Istanbul, hvor 97,5 millioner euro blir gitt av Societe General. I tillegg vil Black Sea Trade and Development Bank også gi 77,5 millioner kreditter til prosjektet.

Nye Uskudar Cekmekoy, Kadıköy Tavsantepe og Marmaray forlengelseslinjer

Üsküdar Çekmeköy av den nye linjen, som vil være omtrent 13 kilometer lang, Kadıköy Det bemerkes at det vil bidra til Tavsantepe- og Marmaray-linjene, og det er planlagt å frakte cirka 350 tusen passasjerer. Det opplyses at de totale kostnadene for det nye metrolinjeprosjektet i Istanbul er 410 millioner euro.

EBRD Director for Tyrkia, tyrkisk Arvid: "The EBRD støtte og Tyrkia, er jeg glad for at denne avtale de kan tilby eksemplarisk. Vi startet denne avtalen på et tidspunkt da det var vanskelig å trekke kommersielle banker. Dette viser at vi er en pålitelig partner i vanskelige tider.

EBRD støtter 2009-prosjektet ved økonomisk støtte med til sammen 11,5 milliarder euro av 300. EBRD gir denne støtten for både offentlige etater og private selskaper.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar