3. Izmir Gulf Festival begynner med seilaser

izmir korfez-festivalen startet med seilaser
izmir korfez-festivalen startet med seilaser

Izmir Gulf Festival, som tok scenen for tredje gang i år, startet med fargerike bilder. Ordfører i Izmir Metropolitan Municipality, Tunç Soyer, spilte den første fløyten til det første av løpene som ga festivalen spenning. President Soyer, som deltok i løpene med Cygnus-båten, hvis hele teamet er sammensatt av bare kvinnelige syklister, ga ambisiøse meldinger.

Izmir Gulf Festival som har blitt fulgt med stor interesse i tre år og løpene som gir festivalen spenning startet. Izmir med Arkas Gulf Race Karşıyaka I tillegg til seiløpene som ble seilet av Seilklubben, feiret også kano- og roeiløp Izmirbukten. Konkurransen innenfor festivalens rammer startet med kanopad, der Izmir-ordfører Tunç Soyer spilte fløyten. Golffestivalen avsluttes med løp på søndag.

Izmir Gulf Festival vil være internasjonal

Izmir Metropolitan kommune, Tyrkia Seilforbund, Cesme Marina Aegean Offshore Yacht Club (EAYK) holdt en pressekonferanse på Pergamon Vapuru før Arkas Izmir arrangeres i samarbeid med Gulf Racing. Izmir Metropolitan kommune-ordfører Tunç Soyer, Arkas Holding-nestleder Bernard Arkas og Aegean Open Sea Yacht Club President Akif Sezer deltok på møtet, som var hovedarrangementet for festivalen, Izmir Arkas Gulf Race vil bli organisert i internasjonal skala fra neste år.

Løpene deltas av 47-båter, omtrent 400 seilere, 160 kajakkpadlere og 160 sentreboard-idrettsutøvere. Ordfører Soyer, som uttalte at det var en vakker dag for Izmir, sa at han var spent fordi han personlig ville delta i løpene. Soyer uttalte at hun foretrakk å konkurrere med kvinnelige syklister for å oppmuntre kvinner til å ta vare på sport og å oppmuntre flere kvinner til å seile og å trekke oppmerksomhet til temaet. Ikke bare 3-4-dagen, vi ønsker at gulfen skal fylles med slike seilbåter hver dag. Jeg tror at denne festivalen vil gi et stort bidrag til vårt mål, og at vi når vårt mål fullt ut i løpet av få år. Hvis dette skjer, tror jeg at byen vil utvikle seg økonomisk. Vi gjør denne festivalen internasjonal neste år. Vi vil fortsette å utvide denne historien konsekvent og besluttsom. ”

Dette er ikke bare en festival

Tunç Soyer understreket at seiling ikke bare skal være en sport for menneskene som bor på stranden. Vi har alle forretninger. Jo mer vi kan møte barna med havet og seiling, jo større er velstanden i byen. Vi ser ikke bare på dette som en festival ..

Bernard Arkas, nestleder i Arkas Holding, sa: ise Vi deler de samme drømmene med vår president og Seilforbundet. Jeg tror at vi med et så harmonisk team vil overvinne alle hindringer. Vi vil presentere deg med overraskelser fra neste år. Jeg er veldig spent, veldig glad. Dette løpet er veldig viktig for meg fordi vi bor i Izmir i noen dager. Vi ser seil, havsporter, kanoer, barn. Drømmen min er at barna mine og barna deres bor i bukten som i Europa; se seilbåtene når de hever hodet. Jeg håper disse løpene skjer oftere, ikke bare for racing, men også for folk som seiler for nytelse i bukta. For dette må fortøyningspunktene for seilbåter i byen økes. På den tiden vil vi invitere deg til de utenlandske båtene og seile til Gulf og omegn. På denne måten våre støtte Izmir Metropolitan kommune, Tyrkia Seilforbund EAYK og seilere kommer hit for å takke deg veldig mye missfarging gulfen, "sa han.

EAYK-president Akif Sezer uttalte at de har iverksatt tiltak for å bære festivalen til den internasjonale dimensjonen og sa at de tar sikte på å frakte de viktige mesterskapene på dette feltet til İzmir.

President Soyer seilte også

I år var det en overraskelsesdeltager i İzmir Arkas Gulf Race, hvor dusinvis av yachter konkurrerte. Izmir-ordfører Tunç Soyer var blant lagene som deltok i dette utfordrende løpet. President Soyer, som ble med på laget for å støtte Cygnus-båten, som alle er kvinnelige syklister, sa at de ville gjøre sitt beste for å vinne.

Visuell fest i Gulf

Løpene innenfor rammen av Izmir Bay-festivalen kan spores langs kystlinjen som strekker seg fra Alaybey til Bostanlı Ferry Port, fra Gundogdu Square til Alsancak Ferry Pier, Konak Pier og Konak Ferry Pier og fra Alaybey til Bostanlı Ferry Pier. Befolkningen i Izmir kunngjør festivalarrangementet til verden ved å dele fargefotografiene av Izmir og Körfez på sosiale medier med etiketten # İzmirPupaYelken.

Mesteren blir kunngjort på søndag

Vinneren av Izmir Arkas Gulf Race kunngjøres søndag i september etter en to-dagers utfordring. Champions cup blir avholdt av ordføreren i Izmir Metropolitan kommune Tunç Soyer og Arkas Holding nestleder Bernard Arkas ved Historical Gas Factory. Festivalen avsluttes med en avslutningsseremoni samme kveld.

Dette lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Nåværende jernbane anbudskalender

Man 18

Tilbudsmelding: Bilutleie

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
arrangører: TCDD
+444 8 233
Man 18

Innkjøpsvarsel: Vedlikehold og reparasjon av informasjonsteknologisystemer

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
arrangører: TCDD
+444 8 233
Man 18

Anskaffelseskjennelse: Private Security Service (TÜLOMSAŞ)

November 18 @ 15: 00 - 16: 00
arrangører: entreprenøren
+ 90 222 224 00 00

Jernbaneanbud Nyhetssøk

Om Levent Elmastaş
RayHaber editor

Vær den første til å kommentere

Yorumlar