Når skal Metro til Mersin? Hvor vil Mersin Metro Lines Pass?

Når holdes metroen
Når holdes metroen

Metro er en av de viktigste pilarene på Tyrkias transport Istanbul, Ankara, Izmir Det er nå si i Mersin. Når begynner metroarbeidet i Mersin? Lütfi Elvan, styreleder for den parlamentariske plan- og budsjettkommisjonen og AK-partiet Mersin-stedfortreder, sa: “Mersin-metro har blitt inkludert i investeringsprogrammet. Jeg vil takke presidenten vår for hans verdi for Mersin Hvor blir Mersin-t-banen bygget? Hvor vil Mersin-t-banelinjene passere? Når blir Mersin Metro ferdig?

Lütfi Elvan sa at verkene hans vil fortsette i alle fag som vil være til nytte for Mersin og sa: “Mersin er vårt alt. Så lenge Mersin vinner. Da etterspørselen kom til oss, tenkte vi aldri på inkluderingen av Mersin-t-banen i investeringsprogrammet, som vil være en viktig løsning for trafikkprøven til folket i Mersin. Vi tok de nødvendige initiativene. Til slutt fikk vi godkjennelse av vår president, Recep Tayyip Erdoğan. Han elsker Mersin og Mersins befolkning. Presidenten for republikken Tyrkia har gitt oss en veldig viktig støtte for inkludering av Mersin-t-banen i investeringsprogrammet. Mersin metroinvesteringsprogram inkludert. Jeg vil takke presidenten vår for hans verdi for Mersin. ”

HVOR BLIR MERSIN METRO LAGET?

Mersin Metro, som har egenskapene til å være den første og eneste i mange områder, ble designet ikke bare som et moderne transportområde, men som et urbant boareal.

Ved å signere en først i landet vil det skape et system der publikum kan gå til ønsket sted i byen med metrokomfort ved å overføre sykler, motorsykler og biler til de lukkede og sikre parkeringsplassene på hovedstasjonene. muliggjør integrasjon av transport, vil det være det første undergrunnssystemet i Tyrkia

HVA ER FUNKSJONER MED MERSIN METRO?

I prosjektet, med den nyeste teknologien over hele verden, vil 10 meter-rør med Single Tub-systemet igjen i vårt land ved å signere en første sikrere, mer robust, raskere og raskere tilgang til bygging av t-banen, være ferdig på raskeste måte og møte Mersins folk.

T-banen vil være utstyrt med smarte byteknologier, helautomatisk driftssystem, komfortable vogner, spesiell belysnings- og kunngjøringssystem, siste systeminformasjonstavler, bevegelige visuelle annonseringssystemer, de nyeste system rulletrapper og heiser, 7'den 70'e appellerer til hele publikum den tar sikte.

Myrtle T-banelinje
Myrtle T-banelinje

NÅR VIL MERSIN METRO ÅPNE?

Metro 1. Linjen skal først betjene publikum i den viktigste øst-vestre retningen av byen. 10 2, som etter planen skal implementeres i løpet av året. Linjen er planlagt bygget mellom Pozcu og universitetet i kategorien lettbane som består av 10,5 km lengde og 8 stasjon og for å se fra overflaten. 2023 antas å bli gjort tilgjengelig for allmennheten i 2. Kostnaden for linjen krever 400 millioner TL-investeringer med dagens pengeverdi. 12, som består av 12 km lengde og 3 stasjon, som planlegges koblet til sentralstasjonen, City Hospital og Bus Station undergrunnen. Linjen forventes å bli tatt i bruk i 2024.

HVOR KOMMER MERSIN METRO LINES?

4.Hat vil bestå av 5,5 km og 6 stasjon mellom sentralstasjonen og nasjonalhagen. Trikkeprosjektet, som vil gå fra kysten, er planlagt tilgjengeliggjort for publikum frem til 2025. 8, bestående av 8 km lengde og 5 stasjon, vil koble Bus Station og Pozcu. Linjen vil være delvis under jorden. Prosjektet har som mål å bli brakt til Mersin i 2027.

11, som består av 12 km og 6 stasjoner, forbinder havnen og Pozcu fra nord. Hele linjen vil passere under jorden. Denne linjen er planlagt å bli gjennomført i 2029 og tatt i bruk for folket i Mersin.

MERSİN METROSU KART

Yeniakit

Nåværende jernbane anbudskalender

tsar 20

Anbudsvarsel: Irmak Zonguldak Line Open Channel og Belt Drainage

November 20 @ 10: 30 - 11: 30
arrangører: TCDD
+444 8 233
Per 21

Tilbudsmelding: Bilutleie

November 21 @ 14: 00 - 15: 00
arrangører: TCDD
+444 8 233
Per 21

Innkjøpsvarsel: Anskaffelse av reservedeler til elektrifisering av jernbane

November 21 @ 14: 30 - 15: 30
arrangører: TCDD
+444 8 233

Jernbaneanbud Nyhetssøk

Om Levent Elmastaş
RayHaber editor

Vær den første til å kommentere

Yorumlar