Brann på Jeddah jernbanestasjon

Brann på jernbanestasjonen
Brann på jernbanestasjonen

En brann brøt ut på jernbanestasjonen i Jeddah, Saudi-Arabia.

En brann brøt ut ved Haramain høyhastighetstasjon i Jeddah, Saudi-Arabia. En uttalelse fra sivilforsvaret om at de fem personene ble skadet, men ikke drept i brannen.

Videoer fra sosiale medier, Jeddah Haramain jernbanestasjon, svart røyk og helikoptre som flyr fra taket på scenen ble sett. Nettvideoene viser også at det er rundt et titalls mennesker på taket av bygningen.

Haramain-høyhastighetstoglinjen, som koster EUR 6,7 milliarder (7,3 milliarder), ble åpnet i september. Linjen for muslimer er å koble de hellige byene Mekka og Medina til byen Jeddah med elektriske tog som reiser 2018 kilometer i timen (300 miles per time), med en årlig kapasitet på 186 millioner passasjerer.

Om Levent Elmastaş
RayHaber editor

Vær den første til å kommentere

Yorumlar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.