Ta industriell IoT til produksjonsområdet

frakte industrielt jod til produksjonsfeltet
frakte industrielt jod til produksjonsfeltet

Industrielle analytiske løsninger med kunstig intelligens optimaliserer maskin-, produksjons- og kvalitetsresultater for produksjon 4.0

Hitachi Vantara, et datterselskap av Hitachi Ltd, lanserte i dag Lumada Manufacturing Insights, en pakke med Internet of Industrial Objects (IIoT) -løsninger som vil transformere produksjonsdatadrevne instinkter og styrke produsentindustrien. Ved hjelp av kunstig intelligens (AI) og maskinlæring (ML) teknikker, Lumada Manufacturing Insights Maskinen, som styrker den digitale innovasjonsinfrastrukturen som kreves for produksjon 4.0, er designet for å optimalisere produksjons- og kvalitetsresultater.

Sur Data og analytics har makt til å modernisere og transformere produksjonsoperasjoner, sa Brad, Brad Surak, produkt- og strategibetjent hos Hitachi Vantara. For mange produsenter i dag bremser imidlertid prosesser med gammel infrastruktur og frakoblet programvare innovasjonen og påvirker konkurransefortrinn, sier han. "Med Lumada Manufacturing Insights vil kundene være i stand til å gi grunnlaget for digitale innovasjonsprosesser som fungerer i harmoni med deres eksisterende systemer og programvare for å få umiddelbare gevinster i form av oppetid, effektivitet og kvalitet og å sette i gang fremtidige transformasjoner."

Akselererende transformasjoner i produksjonen

Lumada Manufacturing Insights bruker datavitenskap regelmessig basert på forutsigbar analyse for forbedringsarbeid. Lumada integreres med eksisterende applikasjoner og tilbyr handlingsinnsikt uten behov for å fjerne og erstatte kostbart produksjonsutstyr eller applikasjoner. Lumada Manufacturing Insights støtter en rekke distribusjonsalternativer og kan kjøres på stedet eller i skyen.

Obby Med Hitachi Vantara drar våre kunder fordel av vår operasjonelle teknologikompetanse og kreative tilnærminger for å få fart på deres digitale reiser, sa Hit, administrerende direktør Bobby Soni, Hitachi Vantara. Med våre velprøvde metoder og avanserte verktøy kan vi designe passende løsninger for våre kunder som forbedrer effektiviteten, øker leveringshastigheten og til slutt gir bedre forretningsresultater. ”

* Tilbyr maskin, produksjon og kvalitetsanalyse, råder Lumada Manufacturing Insights sine kunder:

* Bygg din egen tilnærming til en intelligent produksjonsmodningsmodell og styrke den digitale innovasjonsinfrastrukturen for kontinuerlig prosessforbedring;

* Integrer datasilo, strandede eiendeler og data fra video, LiDAR og andre avanserte sensorer for å oppnå konkurransefortrinn;

* Bruk 4M (maskin, menneske, materiale og metoder) korrelasjoner for analyse av rotårsaker i ønsket skala;

* Evaluere General Equipment Effectivity (OEE) og utviklingsanbefalinger basert på avanserte AI- og ML-teknikker;

* Evaluer planleggingseffektiviteten og optimaliser for varierende arbeidsmengder, produksjonshastigheter og akkumulerte perioder med arbeidsordrer;

* Overvåke og veilede produktkvalitet med forutsagte spådommer;

* Forbedre nøyaktighet av etterspørselen, produksjonsplaner og samsvar med produksjonen.

Tidlige brukere ser de første fordelene

Ericsson Inc. Vice President for Strategic Industrial Partnerships and Initiatives Angelica Moden, Ericsson and Hitachi Vantara, takket være samarbeidet de har testet Lumada Manufacturing Insights, lanserer det nye produktet for å svare på den forventede økningen i grunnlaget for digital innovasjon, sa han. Moden sa også: "Gjennom vårt samarbeid med Hitachi Vantara, får vi styrke ved å bruke den samme løsningen som vi vil tilby våre samarbeidspartnere, og vi vil utvide våre industrielle IoT-bruksordninger basert på våre 5G-teknologier.

Olarak Som en visjonær produsent var vårt fokus på å akselerere transformasjonsendring, eliminere datasilo og skape et grunnlag for digital innovasjon for å akselerere vår reise mot Production 4.0, sa Logan Aluminum Here, sa Transformasjonsleder Vijay Kamineni; Ik Vi brukte IIoT-verkstedet for å samkjøre bruksplanene våre med forretningsforvandlingsprioriteringer og for å ha et veikart for å lykkes med Lumada Manufacturing Insights. Vårt samarbeid med Hitachi Vantara gjør det mulig for oss å definere forretningsmessige mål i alle faser av transformasjonen og å levere klare resultater som vil fremskynde gevinster i effektivitet, kvalitet, sikkerhet og bærekraftig produksjon. Hitachi Vantara bringer en unik IT / OT-fordel som vil hjelpe oss på lang sikt.

Shuja Goraya, CTO i Precision Drilling Corporation, kommenterte: “Med Hitachi Vantara sparer vi tid med industriell analyse og en kraftig Lumada-plattform for å håndtere mer enn 20.000 datastrømmer per utstyr per sekund, og dermed gi de rette menneskene handlingsfull informasjon til rett tid, og hjelper til med å ta optimale beslutninger. Dette demonstrerer vår operasjonelle dyktighet og følgelig vårt konkurransefortrinn. Vi integrerer det med Lumada Manufacturing Insights ved hjelp av video og informasjon fra LiDAR for presentasjon av forretningsresultater. U Shuja la til; Süreç Vi muliggjør prosessoptimalisering ved å identifisere utviklingsmuligheter og forkorte leveringstid for kundene våre. Alt muliggjøres ved effektiv bruk av data for å ta bedre beslutninger og deretter gjennomføre det vi har lært konsekvent. Vi er spente på vårt strategiske partnerskap med Hitachi Vantara. ”

Om Levent Elmastaş
RayHaber editor

Vær den første til å kommentere

Yorumlar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.