Franske jernbanearbeidere lar jobben mot pensjonsreform

franske jernbanearbeidere slutter pensjonsreformen
franske jernbanearbeidere slutter pensjonsreformen

Franske jernbanearbeidere som motarbeidet reformen regjeringen ønsker å gjennomføre i pensjonsloven har forlatt jobbene sine. Som et resultat av handlingene fra de ansatte skjedde det forstyrrelser i togtjenesten.

I Frankrike slo jernbanearbeidere til å forlate reformen som regjeringen har til hensikt å redusere, for eksempel avskrivning ved pensjonering, og gradvis tilbaketrekking av pensjonsalder fra 62 til 64. Ansatte som sluttet i jobben etter samtalen fra General Workers 'Union (CGT) og South Ray Sud Rail Union, hvor jernbaneansatte er medlemmer, protesterte mot regjeringens pensjonsreform i Paris.

Som et resultat av protestene kunne noen intercity-tog og t-banetjenester ikke realiseres. Annonseringen av streiken vil bli gjort på forhånd med bruk av spesialverktøy for innbyggerne for å låse trafikkledet.

Om Levent Elmastaş
RayHaber editor

Vær den første til å kommentere

Yorumlar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.