5 Tusenvis av 266 når Kina-Europa

gin antallet togtjenester mellom Europa nådde tusen
gin antallet togtjenester mellom Europa nådde tusen

Antallet godstogtjenester mellom Kina og Europa nådde 5 tusen 266 de første åtte månedene av året. 25 prosent økning sammenlignet med året før, togtjenesten, var en viktig kommersiell søyle for Belt-Road-prosjektet. Togtjenester foretrekkes fordi de er tre ganger raskere enn sjø og koster en femtedel av flytransporten.

Godstogtjenesten mellom Kina og Europa, som startet sin virksomhet i 2011, utvikler seg med stor hastighet. I følge uttalelsen fra China State Railway Group var antallet godstjenester mellom Kina og Europa de første åtte månedene av året 5 tusen 266. I hele fjor var dette tallet 6 tusen 300.

2 tusen 845 tusen 250 tusen 2 tusen 421 tusen 210 seilaser laget fra Europa til Kina, XNUMX tusen XNUMX tusen XNUMX seilaser ble gjort med XNUMX tusen containere.

Kino-europeiske godstog er tre ganger raskere enn sjøfart üyor Det er etterspurt fordi flytransport koster omtrent en femtedel. I 2011 var antallet tog, som bare var 17, veldig raskt voksende innen året 2018 og nådde 6 tusen 300.

Den kinesisk-europeiske jernbanetjenesten, en viktig pilar i Belt-Road-prosjektet, forventes å vokse enda raskere de kommende årene etter hvert som handelen mellom de to regionene øker. (Kina International Radio)

jeg gerçekgünde

Om Levent Elmastaş
RayHaber editor

Vær den første til å kommentere

Yorumlar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.