DHL 50 er grunnlegger av Fast Air Transport Industry

grunnlegger av rask lufttransportsektor
grunnlegger av rask lufttransportsektor

DHL 1969, grunnlagt av tre venner som la ut i 50 med ideen om å overføre lasteskipets lastedokumenter med fly i håndbagasjen. feirer sin alder. Som representant for nyskapende logistikk i et halvt århundre har selskapet pioner i bransjen i dag og fortsetter å legge til rette for global handel med sitt nettverk i 220 land og region.

Rett etter at Neil Armstrong satte foten på månen, utviklet Adrian Dalsey, Larry Hillblom og Robert Lynn en revolusjonerende ide om å overføre lastesendingsdokumenter med fly i håndbagasjen. Dette medførte at tollprosedyrene for lasten kunne begynne før skipene ankom deres destinasjon, og dermed forkorte ventetidene i havnen betraktelig. Ideen markerte også begynnelsen på en helt ny industri, internasjonal rask lufttransport og DHLs unike reise.

50 Deutsche Post DHL Group, som har blitt et av de ledende logistikkselskapene i verden i dag, jobber for å tilrettelegge for det daglige og private livet til mennesker med sine innovative logistikk- og transportløsninger. John Pearson, administrerende direktør i DHL Express, er 50 for selskapet og den raske lufttransportindustrien. I sin vurdering av

Olarak Som selskap er vi glade for å se at vi har hatt en varig innvirkning på sektoren med mange tjenester vi har utviklet til dags dato. Vi tester og implementerer innovative teknologier i hele forsyningskjeden for å gjøre leverings- og leveringsprosesser så effektive som mulig og for å støtte våre ansatte i deres forretningsførsel. I tillegg til å bruke augmented reality og robotløsninger i forsyningskjeden, er jeg stolt over å ha funnet nye måter å levere spesielt til vanskelig tilgjengelige leveringsområder. For eksempel tillater vår autonome DHL-pakke-drone oss å levere raske medisiner til en avsidesliggende øy ved Victoriasjøen, og en kunde i Kina mottar regelmessig viktige dokumenter to ganger om dagen. I tillegg har StreetScooter, som vi utviklet og produsert på egen hånd, gjort oss i stand til å ta de første skritt for å løse problemene i fremtiden for logistikksektoren og miljøvern.

Pearson: "I år skal vi plante totalt 1 millioner trær over hele verden"

Påpekt at Deutsche Post DHL Group også har spilt en ledende rolle innen miljøvern, berørte Pearson nullutslippsmålet i 2050 og sa: "Vi har satt denne viktige milepælen på vegne av vår gruppe både med de ambisiøse delmålene vi har satt oss for året 2025: Zero Emission X 2050 innenfor rammen av bærekraftsstrategien vår. Jeg er trygg på at vi vil kunne nå det med suksess takket være de mange kampanjene og begivenhetene som ble lansert som en del av jubileet. 50. Vi arrangerte mange arrangementer i mange land innenfor rammen av årets feiringer. For oss var imidlertid den mest slående hendelsen i året Bryan Adams 'treplantingskampanje som en del av "Shine A Light" -turen, som vi fulgte med ham som hans offisielle logistikkpartner. Sammen ønsker vi å ta en forbilledlig holdning til klimabeskyttelse; I samarbeid med Bryan Adams, Arbor Day Foundation, Plant-for-the Planet, WeForest og Taking Root, lovet vi å plante et tre for hver solgte konsertbilletter. I år skal vi plante en million trær over hele verden. ”

Lassen: “50. En av de viktigste investeringene i våre år i Tyrkia "

DHL Express Tyrkia konsernsjef Claus Lassen, begynte de operasjonene i 1981 i Tyrkia og sa 38 de har års historie, "Siden starten som en tilrettelegger for global handel, vi kobler Tyrkia til verden. Selskapet eksporterer nesten tilbyr omfattende produkter og tjenester for å gjøre det så enkelt som å gjøre forretninger i Tyrkia. I tillegg er vårt selskap globalt 50. år i en tid da feiringen, Vi er glade for å være utfører en av de viktigste investeringene i Tyrkia. Vi planlegger å åpne vårt nye operasjonssenter på Istanbul lufthavn, som er en investering på totalt 135 millioner og er under bygging.

DHLs 50 år

DHL, 2019 1969 er selskapets grunnleggelse av tre gründere i San Francisco på 50. Nyttår. DHL brøt formene i den tradisjonelle leveransesektoren med en nyskapende ny tjeneste som utelukket byråkrati for å levere dokumenter med fly på kort tid. Siden den gang har DHL vokst til en global familie av DHL-selskaper med nesten 220 tusen ansatte i landet og regionen, og dekker hele spekteret av tjenester innen logistikk og forsyningskjede. DHLs kundesentriske og løsningsstyrte kultur 380 har vært drivstoff for innovasjon gjennom året; Fra DHL 50, en av de første tekstbehandlingsdatamaskinene i verden, fra DHL Group til Deutsche Post DHL Group, StreetScooter, et spesialdesignet, elektrisk vennlig miljøvennlig leveringskjøretøy Hedef DHL, med sin forpliktelse til å oppnå N 1000 grup-utslipp av gruppen frem til 2050. fortsetter å lede logistikksektoren.

Om Levent Elmastaş
RayHaber editor

Vær den første til å kommentere

Yorumlar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.