Son Last Steam Tarihi-utstillingen ble holdt på den historiske Alsancak stasjon

historiske alsancak garinda den siste damputstillingen åpnet
historiske alsancak garinda den siste damputstillingen åpnet

Tyrkias servering Siden 1943 år 56548 antall siste damptog i å kjøre landet rundt skutt 35 fra bildet av en 'siste damp' er en fotoutstilling i Izmir, var enten uniform til de besøkende på Alsancak togstasjon.

Republikken Tyrkia Statsbaner (TCDD) 163. Tyrkia forberedt på årsdagen for organisasjonen løper rundt i landet når det gjelder den siste damptog foregår bildene tatt av 'Last Steam' er en fotoutstilling ble åpnet på Alsancak togstasjon. 56548-fotografiet, som har en spesiell betydning siden det er det siste damplokomotivet som serverer i vårt land, og fotografiene av lokomotivet 2010 nummerert, blir presentert av Hakan Yaralı, TCDD-personell som jobber i Kuyucak siden 35. vakte stor interesse for utstillingen. Hakan Yaralı uttalte at 80 bilder ble tatt innenfor rammen av prosjektet.

TCDD 3 til utstillingen. Regionsjef Selim Koçbay, TCDD Taşımacılık A.Ş. Izmir regionsjef Habil Emir, 3. Regionalt visedirektør Nizametdin Cicek og Mustafa Keskin, serviceledere, ansatte og innbyggere deltok. Koçbay takket Hakan Yaralı som bar fotografiene til utstillingen med stor innsats og alle som bidro til utarbeidelsen av utstillingen.

Dette lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Nåværende jernbane anbudskalender

Man 18

Tilbudsmelding: Bilutleie

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
arrangører: TCDD
+444 8 233
Man 18

Innkjøpsvarsel: Vedlikehold og reparasjon av informasjonsteknologisystemer

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
arrangører: TCDD
+444 8 233
Man 18

Anskaffelseskjennelse: Private Security Service (TÜLOMSAŞ)

November 18 @ 15: 00 - 16: 00
arrangører: entreprenøren
+ 90 222 224 00 00

Jernbaneanbud Nyhetssøk

Om Levent Elmastaş
RayHaber editor

Vær den første til å kommentere

Yorumlar