Mersin Metro Project og Mersin Metro Map

mersin metro prosjekt og kart over mersin metro
mersin metro prosjekt og kart over mersin metro

Grand National Assembly of Turkey (parlamentet), plan- og budsjettkomité leder Lutfi Elvan er Mersin subway å si at president Recep Tayyip Erdogan ga godkjenning for mottak av investeringsprogrammet, har skapt stor begeistring i Mersin borgere.

Bygging av Mersin Metropolitan kommune vil bli startet i løpet av kort tid og vil gi en grunnleggende løsning på trafikkproblemet i byen, som vil skape forbedringer i offentlig transport. Mersin Metro 4 Line skal bygges. Den første linjen som skal konstrueres vil bestå av 1 15 stasjoner

262 TUSEN PASSASJERKAPASITET

Mersin Metro Line vil bli konstruert med 1s 4 kjøretøyskatalog med 1080 passasjer- / seilasekapasitet på en gang og vil være 20 km dobbeltlinjetbane, 15 stasjon og 2600 parkeringsplass. 'Mersin Metro Line 1' i den daglige passasjerkapasiteten til den totale 262 tusen 231 passasjerer / dag vil være.

FØRSTE FASE 80 METRO KJØRETØY

Metro Linje 1 Mersin i Tyrkia vil være en av de mest effektive og lønnsomme linjer. Cumhuriyet-Soli-Mezitli-Babylon-Fair-Marina-High Schools-Forum-Türk Telekom-Tulumba-Free Children Park-Gar-Üçocak-Mersin Metropolitan Municipality New Service Building and Free Zone. I det første trinnet vil antall nødvendige t-biler kjøres sammen med 80-kjøretøyet, inkludert sikkerhetskopieringer, og 2029 ekstra kjøretøy vil bli lagt til i 4 og 2036 ekstra kjøretøy vil bli lagt til i 12.

Innenfor omfanget av hovedplanen for transport vil Mersin Metro Line 1 løse trafikkproblemet, som er et av problemene i Mersin i mange år på lang sikt.

Mersin Metro Line 1, som vil være en innovativ T-bane for Mersin, vil gi en allsidig funksjonell, rimelig, rask å konstruere, estetisk i urban forstand og en sikker service når det gjelder transport. Alle stasjonene vil ligge under jorden og vil bare bli bygget halvåpen med en metode som vil bli brukt for første gang i verden.

Myrtle T-banelinje
Myrtle T-banelinje

MERSIN METRO LINE 1 STASJONER OG STOPPER

1-Free Zone
2-Mersin kommune
3-Tre januar
4-Gara
5-gratis lekeplass
6-Tulumba
7-Türk Telekom
8-Forum
9-High School
10-Marina
11-Fair
12-Babylon
13-Akdeniz
14-Solin
15-republikken

I kriterier for stasjonsdesign er hovedmålet med prosjekteringen å integrere transportsystemet med den spesielle transportaktivitetene med hjul, planlegge overetasjen i metrolinjen som en parkeringsplass langs linjeruten, og å overføre kjøretøytrafikken i sentrum til t-banen med parkeringsløsningene på toppen av noen stasjoner.

Bygging av et halvåpent privat system, evaluering av stasjonene som andre urbane boområder enn transport, hurtigbuffet, bokhandel, gatekjøkken, hvile og så videre. planlegging av kommersielle enheter i funksjonalitet, oppretting av grønne områder og bruk av åpninger for naturlig ventilasjon.

I følge modelloppdragsresultatene for året 2030, totalt antall daglige kollektivreiser 921.655; det totale antallet passasjerer med offentlig transport per dag 1.509.491; Den totale daglige hovedrygglinjen for kollektivtransport forventes å være så mange som antall passasjerer 729.561 og det totale antall passasjerer med systemet med hjul dekk daglig.

Nåværende jernbane anbudskalender

Man 18

Tilbudsmelding: Bilutleie

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
arrangører: TCDD
+444 8 233
Man 18

Innkjøpsvarsel: Vedlikehold og reparasjon av informasjonsteknologisystemer

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
arrangører: TCDD
+444 8 233
Man 18

Anskaffelseskjennelse: Private Security Service (TÜLOMSAŞ)

November 18 @ 15: 00 - 16: 00
arrangører: entreprenøren
+ 90 222 224 00 00

Jernbaneanbud Nyhetssøk

Om Levent Elmastaş
RayHaber editor

Vær den første til å kommentere

Yorumlar