Ordfører Soyers forslag til sammenslutningen av kommuner av silkeveien

president soyerden silkeveikommuner forbundets forslag
president soyerden silkeveikommuner forbundets forslag

Li Deng, ambassadør for Folkerepublikken Kina i Ankara, besøkte Izmir Metropolitan Municipality-ordfører Tunç Soyer på sitt kontor under 88 Izmir International Fair.


Delegasjonen ledet av Li Deng, ambassadør for Folkerepublikken Kina i Ankara, besøkte høflighet på kontoret til presidenten for Izmir Metropolitan Municipality. Delegasjonen inkluderte undersekretær for politiet Hongtian Zhao, visedepartementet for handel Weiguo Liu, tredje pressesekretær Xinxing Xie og Attaché Hao Wang.

Under besøket Tyrkia og Izmir by i Kina, noe som indikerer at de er klare til å bli lokomotivet ordfører Tunç Soyer, har Silkeveien foreslo opprettelsen av unionen av kommuner. President Soyer sa at de historiske røttene til Izmir og Kina er veldig gamle, og sa at jeg tror det er mye vi kan erobre sammen ved å styrke forholdet mellom oss.

President Bronse Soyer, Konfucius eller kulturelle kunstsenteret åpning og 2020 i det kinesiske forretningsfolk til Izmir gjestfrihet etterspørsel mot den positive responsen som ambassadør Li Deng, 60 på kinesiske selskaper er i representasjon i Tyrkia og et slikt toppmøte i Izmir vil gjøre alt jeg kan for å støtte.


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar