Høyhastighetstog Timer

raske togtider
raske togtider

2019 Nåværende høyhastighetsbillettpriser YHT Rutetider og tidspunkter: Høghastighetstog som gjør livene våre enklere i intercity-transport fortsetter å koble forskjellige byer, passasjerer og kulturer. Høyhastighetstog som betjener forskjellige byer med forskjellige reisegenskaper og vogntyper er forberedt med stor hengivenhet og har høye teknologiske funksjoner. TCDD Transportation tilbyr deg en umettelig reisemulighet ved å integrere alle innovasjoner og teknologisk utvikling på dette feltet på den raskeste måten.

Høyhastighetstog - YHT
Høyhastighetstog - YHT

Høyhastighetstog, som lar deg nå byen på kortere tid enn bilen og reise mer økonomisk, er delt inn i tre kategorier: pulman, forretning og middag. TCDD Transportation online billettsystem etter å ha valgt tariff kan du velge hvilken bil du vil reise. Siden det ikke er noen personbil for matbilen, selges det ingen billetter til denne bilen. Du kan spise i denne delen og kjøpe mat fra buffeen.

Bussforbindelser

Høyhastighetstog blir tatt fra Bursa, Antalya, Karaman med TCDD Transportation for enkel transport til YHT-linjer fra noen byer. De nærmeste stasjonsforbindelsene er tilgjengelige for å gjøre avtaler på denne måten og for å komme til ekspresstoget fra disse byene. Disse linkene:

 • Karaman Konya høyhastighets togbussforbindelse
 • Antalya Konya høyhastighets togforbindelse
 • Bursa Eskişehir bussforbindelse med høy hastighet

Høyhastighetstog kan også dra nytte av ulike rabatter. Disse rabatter varierer mellom 20% og 50%.

 • Personer som kjøper flybilletter fra samme avgangs- og ankomststasjoner kan få 20-rabatter på høyhastighets togbilletter.
 • Personer mellom 13 og 26 alder får 20% rabatt fordi de er underlagt ungdomsrabatten.
 • Lærere fra Kunnskapsdepartementet har rett til en rabatt på 20 uansett om de er private eller offentlige skoler. Disse rabattene inkluderer rektorer og assisterende rektorer, universitets- og høyskole akademikere og lærere med tyrkisk statsborgerskap som jobber i utlandet.
 • 20% rabatt gjelder også for NATOs militære offiserer og eksperter som arbeider i tyrkiske væpnede styrker.
 • 12-persongrupper eller 12-personskjøpskjøpskjøp har rett til en 20-rabatt.
 • Passasjerer mellom 60s alder og 65s alder har rett til rabatt på 20.
 • Passasjerer over 65s alder har rett til en 50-rabatt.
 • Innenriks- eller utenlandsk pressemedlem har også rett til 20% rabatt med kortene utstedt av Generaldirektoratet for publikasjonsinformasjon.
 • TCDD-ansatte og deres familier (ektefelle og barn) er underlagt en 20-rabatt.
 • Barn under 7-12-alderen får en 50-rabatt% e Barn under 7-alderen betaler ikke hvis de ikke reiser i et separat reise sete.

Vi har samlet sammen høyhastighetstogene designet og aktivert for innbyggerne å nå byene de vil gå til raskere, og noen av funksjonene til disse togene. Hvis du har spørsmål, kan du ringe TCDD Transportation, eller du kan begynne å glede deg over denne komfortable og privilegerte reisen ved å kjøpe billetten din umiddelbart til de mest økonomiske prisene på online billettkjøpsside.

16 juli høyhastighetstog fra 2019 (YHT)

 • Hver dag fra Bilecik til Istanbul, 08.09-11.49-14.44-19.09,
 • Hver dag fra Bilecik til Konya, 09.59- 15.18- 21.14,
 • Hver dag fra Bilecik til Ankara 09.11-11.39-15.54-17.56-19.42-20.18

vil opptre i formen.

Izmir Antalya høyhastighets togprosjekt
Izmir Antalya høyhastighets togprosjekt

Ankara Istanbul YHT

Ankara Istanbul høyhastighetstog, Ankara 6 ekspedisjon Operere. Ankara-Istanbul høyhastighetstog fra Ankara stopper ved Sincan, Polatlı, Eskişehir, Bozüyük, Bilecik, Arifiye, İzmit og Gebze stopper og ankommer Pendik på omtrent 4 time 15 minutter. Ankara-Istanbul Høyhastighetstog stopper ikke på noen av holdeplassene noen ganger etter ankomst av toget kan det oppstå forskjeller.

KLIKK HER FOR MER INFORMASJON OM ANKARA ISTANBUL YHT

Istanbul Ankara YHT

Istanbul-Ankara høyhastighetstog driver en gjensidig 6 daglig mellom Istanbul-Ankara og Ankara-Istanbul. Toget fra Istanbul Pendik ankommer til Ankara via henholdsvis Gebze, Izmit, Arifiye, Bilecik, Bozuyuk, Eskisehir, Polatli og Sincan i 4 time 15 minutter. Siden Istanbul-Ankara høyhastighetstog ikke stopper ved noen stopp, kan det være forskjeller i togets ankomsttid.

Istanbul Ankara YHT spesialtilbud
Istanbul Ankara YHT spesialtilbud

ISTANBUL ANKARA KLIKK FOR MER INFORMASJON OM YHT

Ankara Eskişehir High School

Ankara Eskişehir High Speed ​​Train Eskişehir er et av stoppene på Istanbul Ankara Line. Det er mulig å utføre 5-reiser gjennom denne linjen. I tillegg er det også Ankara Eskişehir-linjen. Ankara Eskişehir High Speed ​​Train line, som er en av 6-flyvningene, gjør 11-flyreiser daglig. Siden denne tiden er kortsiktig, er det ingen matvogn i den. Siden togstasjonene er i byen, tar reisen mellom Ankara og Eskişehir omtrent 1,5 timer. I stedet for å reise med dette toget, kan du også velge Anlara-Istanbul linje. To passerer gjennom de samme stoppene.

KLIKK HER FOR MER INFORMASJON OM ANKARA ESKİŞEHİR YHT

Eskisehir Ankara YHT

Eskişehir-Ankara høyhastighetstog Eskişehir er et av stoppestedene i Istanbul Ankara Line. Det er mulig å utføre 5-reiser gjennom denne linjen. I tillegg er det også Eskişehir Ankara-linjen. Eskisehir Ankara High Speed ​​Train line, som er en av 6-seilasen, gjør 11-reiser per dag. Siden denne tiden er kortsiktig, er det ingen matvogn i den. Siden togstasjonene er i byen, gir denne tiden passasjerene en veldig praktisk. Reisen tar i gjennomsnitt 1,5 timer.

Ankara Eskisehir YHT spesialtilbud
Ankara Eskisehir YHT spesialtilbud

ESKİŞEHİR ANKARA KLIKK FOR MER INFORMASJON OM YHT

Ankara Konya YHT

Ankara Konya High Speed ​​Train kjører daglig. Gjennomsnittlig varighet på disse turene er 7 timer og 1 minutter. Sincan og Polatli stopper. Det er to billettalternativer, disse er standard og fleksible. Hastighetstoget 55 av vogntypen inkluderer en økonomiklasse 2 + 2 trinse og forretningsklasse 2 + 2 remskive. Denne tiden er kortsiktig, så det er ingen vogn med mat.

Klikk her for mer informasjon om ANKARA KONYA YHT

Konya Ankara YHT

Konya-Ankara High Speed ​​Train kjører daglig. Gjennomsnittlig varighet på disse turene er 7 timer og 1 minutter. Polatlı og Sincan stopper. Det er to billettalternativer, disse er standard og fleksible. Hastighetstoget 55 av vogntypen inkluderer en økonomiklasse 2 + 2 trinse og forretningsklasse 2 + 2 remskive. Denne tiden er kortsiktig, så det er ingen vogn med mat.

Ankara Konya YHT spesialtilbud
Ankara Konya YHT spesialtilbud

KLIKK HER FOR MER INFORMASJON OM KONYA ANKARA YHT

Konya Istanbul YHT

Konya-Istanbul High Speed ​​Train utfører 2-flyreiser per dag. Siste stopp for toget er Istanbul Pendik. Gjennomsnittlig reisetid er 4 timer og 20 minutter. Togstoppene i Konya-Istanbul er henholdsvis Eskisehir, Bozuyuk, Bilecik, Arifiye, Izmit og Gebze. Du kan kjøpe flyreiser med to standard og fleksible billettalternativer og 3 forskjellige vogntypealternativer. Toget inkluderer pulman økonomi, pulman virksomhet, pulman forretningsvogner med mat.

KLIKK HER FOR MER INFORMASJON OM KONYA ISTANBUL YHT

Istanbul Konya YHT

Istanbul Konya High Speed ​​Train kjører 2 daglig. Siste stopp for toget er Konya. Toget fullfører reisetiden i gjennomsnitt 4 time 20 minutt. Istanbul-Konya High Speed ​​Train passerer henholdsvis Gebze, Izmit, Arifiye, Bilecik, Bozuyuk, Eskisehir stasjoner. Du kan kjøpe flyreiser med to standard og fleksible billettalternativer og 3 forskjellige vogntypealternativer. Toget inkluderer pulman økonomi, pulman virksomhet, pulman forretningsvogner med mat. Togbillettprisene varierer avhengig av vogntyper.

Istanbul Konya YHT spesialtilbud
Istanbul Konya YHT spesialtilbud

ISTANBUL KONYA YHT KLIKK HER FOR MER INFORMASJON

Hvis du har spørsmål, kan du ringe TCDD Transportation (+444 8 233) eller online billettkjøpsside, kan du begynne å glede deg over denne komfortable og privilegerte reisen ved å kjøpe billetten din umiddelbart til de mest økonomiske prisene.

Gyldig YHT for ekspedisjoner fra 16.07.2019 dato KLIKK HER

16 fra juli 2019 for gyldige YHT tog- og bussforbindelser KLIKK HER

Å få High Speed ​​Togbilletter online KLIKK HER

Tyrkia TCDD Speed ​​Rail Map

Introduksjon til høyhastighetstog

Om Levent Elmastaş
RayHaber editor

Vær den første til å kommentere

Yorumlar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.