TCDDs 163. Jubileum feiret med glede i Afyonkarahisar

tcdd'nin års jubileum feiret med entusiasme afyonkarahisarda
tcdd'nin års jubileum feiret med entusiasme afyonkarahisarda

På grunn av 163 års jubileum for TCDD, gjorde Adem Sivri, regiondirektør for TCDD 7, et høflighetsbesøk hos Afyonkarahisar guvernør Mustafa Tutulmaz. Under besøket ga Sivri informasjon om 163 årlige historie for TCDD og aktiviteter og prosjekter som ble realisert i Afyonkarahisar som regionalt direktorat.

Etter besøket kom alt personell sammen for 163 års jubileum på den historiske Ali Çetinkaya stasjonen og det ble holdt en feiringseremoni. Etter standpunktet om respekt for martyrene og nasjonalsangen, holdt regiondirektør Adem Sivri en tale om TCDDs visjon og aktiviteter i det historiske eventyret.

I sin tale har; TCDD, vår nasjonale organisasjon, gått ut over transportmidlene i mer enn ett og et halvt århundrets historie og har pioner for seieren for den nasjonale kampen og utviklingen av landet vårt på alle økonomiske, sosiale og kulturelle felt. Våre mennesker i de fjerntliggende hjørnene i Anatolia møtte den første legen, det første drikkevannet, det første sportsklubben, det første biblioteket, den første kinoen under ledelse av jernbaner. Ikke bare de reisende, men også det eneste møteplassen for publikum i dagliglivet, våre jernbanestasjoner og jernbanelinjer; jordbruk, skogbruk og landskapsarbeid. I dag, som en institusjon som bygger høyhastighetstog og lykkes med å operere høyhastighets toglinjer, fortsetter vi å opprettholde vårt økonomiske, sosiale og kulturelle ansvar som tidligere. Jeg vil gratulere TCDD, 163.Du og min respekt. ”

Etter seremonien på Ali Çetinkaya Gar, ønsket fagforeningssjefen og fagforeningslederne og TCDD Social Facilities Wagon Café og Country Garden regiondirektør Adem Sivri å samles for jernbanene i enhet og meningsutveksling. . Det ble enighet om at Rural Garden er veldig godt egnet for aktivitetene organisert av frivillige organisasjoner som opererer på jernbanen.

Dette lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Nåværende jernbane anbudskalender

Per 21

Tilbudsmelding: Bilutleie

November 21 @ 14: 00 - 15: 00
arrangører: TCDD
+444 8 233
Per 21

Innkjøpsvarsel: Anskaffelse av reservedeler til elektrifisering av jernbane

November 21 @ 14: 30 - 15: 30
arrangører: TCDD
+444 8 233
Per 21

Jernbaneanbud Nyhetssøk

Om Levent Elmastaş
RayHaber editor

Vær den første til å kommentere

Yorumlar