Forhandlinger med selskaper starter for Mersin Metro

invitasjoner til selskaper begynte å sende Mersin T-banen
invitasjoner til selskaper begynte å sende Mersin T-banen

Mersin Metropolitan kommune-ordfører Vahap Seçer sa at de begynte å sende invitasjoner til selskaper for Mersin Metro som ble tatt inn i investeringsprogrammet 2019 av formannskapet.

Da de sa at de har kommet til en ny scene i Mersin Metro, sa Seçer, “De begynte å sende invitasjoner til selskapene sine og sa:” Jeg signerte en invitasjon til 3 for utenlandske selskaper. et selskap fra Tyrkia i det der, det er også kinesiske investorer. Denne invitasjonen er på anbud, ikke for forhåndsintervju. Vi ønsker å gi både finansiering og bygging som en pakke. La dem bygge vår konstruksjon og finne sin egen finansiering. La oss også starte en komfortabel betalingsplan, minst 5-6 år senere; Du får en 10-15 års periode for betaling. La oss betale noen inntekter fra noen av våre egne ressurser. Vi planlegger dette. ”

Mersin Metro City utviklingsprosjekt

Seçer uttalte at i metroundersøkelsen, ubehaget for miljøet, hvor mange år som vil ende og mulige uhell og forstyrrelser planlegges til de fineste detaljer, sa Seçer: “Vi tenker på 50 og tar en beslutning. Hver krone er veldig viktig. De har tilbakebetalinger, 4 har en byggeperiode som år. Allerede denne 18,7 kilometer. Omtrent 6 kilometer av denne underjordiske tunnelmaskinen vil bli boret med TBM, vil ikke forårsake ubehag på overflaten. Den andre delen vil bli gjort med den nære og åpne metoden, men det vil være det siste systemet. Et annet system, først gjør oversiden, deretter undersiden av utsiden uten mye forstyrrelse. Dette er viktig for oss. En forstyrrelse av miljøet kan forårsake problemer. Det er viktig at den er ferdig på normal tid og at den aktiveres raskt. Metro er viktig. Det er også viktig for utviklingen av en by. Ikke bare som et offentlig transportprosjekt, men også som et byutviklingsprosjekt. ”

Rute av Mersin Metro

Mersin Metro Linje 1 4 1080 personbiler på én gang med katalog / tid og skal bygges med en kapasitet 20 km dobbel linje jernbanestasjonen og fikk informasjonen vil være 15 2600 parkeringsplasser. Daglig passasjerkapasitet på Mersin Metro Line 1 vil være 262 tusen 231 passasjerer / dager.

Mersin metrolinje 1 rute for det republikanske-Solin-Mezitli- Babylon-Trade-Marina-High School-Forum-Turk Telekom-Tulumba-Free Playground-Gar-Üçocak-Mersin Metropolitan kommune vil være mellom New servicebygget og Free Zone. I den første fasen antall subway biler vil tjene deg med de nødvendige verktøy, inkludert reservedeler 80 2029 og 4 år i flere kjøretøyer, mens i 2036 12 flere verktøy for å bli lagt til.

Innenfor omfanget av hovedplanen for transport vil Mersin Metro Line 1 løse trafikkproblemet, som er et av problemene i Mersin i mange år på lang sikt.

Mersin Metro Line 1, som vil være en innovativ T-bane for Mersin, vil gi en allsidig funksjonell, rimelig, rask å konstruere, estetisk i urban forstand og en sikker service når det gjelder transport. Alle stasjonene vil ligge under jorden og vil bare bli bygget halvåpen med en metode som vil bli brukt for første gang i verden.

Mersin T-banestasjoner

Fri sone,
Mersin Metropolitan Municipality,
3. januar,
Gara,
Gratis lekeplass
pumpe,
Türk Telekom
Forum,
Videregående skoler,
marina
handel,
Babylon
Akdeniz,
Soli
Cumhuriyet

Hovedformålet med designet er å integrere transportsystemet med transportsystemets spesielle transportaktiviteter, i dette formålet vil tunnelbanelinjen bli planlagt som overgulv på parkeringsplassen sammen med parkeringsplassen. Den skal bygges med et spesielt semi-åpent system, stasjonene anses som urbane boligområder utenfor transport, de kan ses raskt, buffet, bokhandel, hurtigmat, hvile etc. Det er planlagt å planlegge kommersielle enheter med funksjonalitet, opprettelse av grønne områder og bruk av åpninger for naturlig ventilasjon. 2030 921.655; daglig total antall passasjerer for kollektivtransport 1.509.491; Den daglige totale hovedrammen forventes å være 729.561 av antall passasjerer på kollektivtransportlinjer og det daglige totale antall passasjerer på hjulets hjul.

Kart over Mersin Metro

Nåværende jernbane anbudskalender

Sal 19

Innkjøpsvarsel: Kommunikasjon, elektrisk, telekommunikasjonsteknologi fungerer

November 19 @ 10: 00 - 11: 00
arrangører: TCDD
+444 8 233
Sal 19

Anskaffelsespåmelding: Drivstoff vil bli kjøpt

November 19 @ 10: 00 - 11: 00
arrangører: TCDD
+444 8 233

Jernbaneanbud Nyhetssøk

Om Levent Elmastaş
RayHaber editor

Vær den første til å kommentere

Yorumlar