17 Billion Lira

milliarder pund per år
milliarder pund per år

Organisert i regi av Transport- og infrastrukturdepartementet, med teknisk støtte fra Generaldirektoratet for infrastrukturinvesteringer, Generaldirektoratet for motorveier og International Roads Federation (IRF). International Highways, Bridges and Tunnels Specialized Fair åpnet dørene.

Minister Turhan, Congresium i sin tale ved åpningen av messen i Ankara, har teknologi i denne tidsalderen med svimlende raske endringer i endringene i denne epoken, spesielt i transportsektoren, påvirket i stor grad til alle livsområder.

Når han uttalte at det har et moderne transportnettverk utviklet i samsvar med internasjonale standarder, planlagt og implementert ved å vurdere dets integrasjon med hverandre, understreket Turhan at de jobber med sine styrker for å forbedre dette ytterligere.

Vest og Øst, knytter kontinentet med den asiatiske delen av Tyrkia i et større veikryss for global handel, alltid den viktigste nøkkelen i utviklingen Turhan sa det ville være en transportinfrastrukturen, "Tyrkia er 4 milliarder innbyggere med 1,6 timers flytur avstand fra 30 billioner dollar det vil si nesten halvparten av den totale globale handelen. Med tanke på vår plass på verdenskartet, er vi i en naturlig logistisk base for transportaktiviteter i vår region. ”

Turhan, Tyrkia, og peker på tilstedeværelse i strategisk punkt når det gjelder internasjonal handel, samhandle med hverandre vestlige økonomiene i øst fortsatt er i stor grad realisert gjennom Tyrkia, uttrykte derfor sitt arbeid dag og natt for å fullføre landets samferdselsinfrastruktur.

Begge vil forbedre menneskers livskvalitet samt muligheten for Tyrkia Turhan sa de ville tilpasse seg den globale konkurransen, nå i alle former for transport i denne sammenheng ble understreket at til kjøttet er meget betydelig avstand.

Minister Turhan, Marmaray og Gebze-Halkalı Han uttalte at gigantiske prosjekter som Suburban Line, Yavuz Sultan Selim Bridge, Istanbul Airport, Osmangazi Bridge og Istanbul-Izmir Highway og Eurasia Tunnel overlevde tiden, og økte styrken til den internasjonale arenaen og verkene som veier, motorveier, broer og tunneler utgjør deres viktigste ryggrad. .

“17 å transportere 750 milliarder pund per år”

Turhan, urban transport fra landsbyen veien, delt motorveien fra ringveien, oppgradere den ene siden fornye standarder for det nasjonale veinettet i tunnelene på broen, på den annen side, øst-vest gjennom Tyrkia, rapporterte at de gjør en nord-sør retning av de internasjonale korridorer funksjonelle. Turhan, 17 i fjor bare for transport- og infrastrukturtjenester, 750 milliarder pund, bemerket han.

I denne prosessen er utviklingen av godstransport og persontransport på motorveiene nærmest en revolusjon i naturen til den bemerkelsesverdige Turhan, 6 tusen 101 kilometer og bare 6 tusen som forbinder det delte veinettet, i dag 27 tusen kilometer for å få forbindelse med hverandre har blitt 77-provinsen, sa han.

Turhan, de tusen 714 kilometer av motorveinettet det siste året 17 tusen tusen 322 kilometer økte ved å øke 3 tusen 36 kilometer, komfortabel transport og langvarige veier for 68 tusen 229 tusen kilometer veinett rapporterte at 38'nin BSK-standarder nådde.

Iyle Vi tar sikte på å bygge 5 tusen 556 kilometer motorvei med BOT-modell ”

Bygge-operere-overføring (BOT) modell 2035 fram til året 5 tusen 556 kilometer med byggeplaner for motorveier uttrykte uttrykk for Turhan, sa:

Yapım byggearbeider pågår fortsatt i 597 kilometer-delen av disse prosjektene. I august åpnet vi hele Istanbul-Bursa-Izmir motorveien inkludert Osmangazi-broen på 4 med deltagelse av vår president. Vi åpnet Odayeri-Kurtköy-delen, inkludert Yavuz Sultan Selim Bridge, til motorveien North Marmara, som er en kilometer lang 398. Seksjonene Kınalı-Odayeri og Kurtköy-Akyazı fortsetter å jobbe. I tillegg fortsetter vi byggearbeidene til seksjonen Malkara-Gallipoli, 1915 kilometer, 101 kilometer Menemen-Aliağa Çandarlı motorvei og 96 kilometer motorvei Ankara-Niğde, hvor 330 Çanakkale Bridge ligger innenfor Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe motorvei.

Initiering av anbud i gigantprosjekt

Minister Turhan, med hensyn til landets utfordrende geografi, sa at bygging av tunneler og broer ble viktigere. I det første passet i verden, i et enkelt pass, i en enkelt tunnel, har 3 Storeyed Big Istanbul Tunnel fullført planleggingen, vil vi snart komme til anbudsfasen. "

Turhan gir også informasjon om høyhastighetstoget, 45 prosent av de eksisterende toglinjene er blitt signalisert, 2023'e prosent av 70'in prosent av den elektriske signaliseringen er målrettet, sa han.

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar