1915 Canakkale Bridge stempler regionen

canakkale bridge markerer regionen
canakkale bridge markerer regionen

Çanakkale guvernør Orhan Tavlı, 18 mars 2017 på grunnlaget lagt av presidenten Recep Tayyip Erdogan 1915 Çanakkale Bridge, ble byggeplassen undersøkt.

Sjefinspektører for eiendommen Naci Cetin Akder og Ali Alper Orkun, Lapseki-guvernør Tahir Sahin og Lapseki-ordfører Eyup Yilmaz, inkludert undersøkelser Guvernør Orhan Tavli, generaldirektoratet for hovedveier Public Private Partnership Bursa regiondirektør Sezgin Küçükbekir'den mottok informasjon om broarbeidet.

canakkale bridge markerer regionen
canakkale bridge markerer regionen

1915 Çanakkale Bridge, som fortsetter å koble de to kontinentene raskt ved Dardanelles-stredet, har tittelen verdens største hengebro for mellomspenn, 100-broen med midten av 2023 meter som representerer republikkens grunnlagsjubileum for 1915. Forbindelsene og tilkoblingselementene vil bli malt rødhvite, fargene på det tyrkiske flagget og den øvre delen av de 333 meter høye tårnene på begge sider vil bære figurene som viser Seyit Onbaşis artillerikule som han kjørte til tønnen under Dardanelles-krigene.

1915 770 og 3 meter nærmer viadukter på 563 og 365 meter vil være 680 meter, 4608 x 2 trafikkfelt vil være omtrent 3 xNUMX og 318 Mart, årsdagen for Çanakkale Naval Victory.

Ting som Malkara-Canakkale motorveien og 1915 Canakkale Bridge som er de mest utviklede regioner av Tyrkias økonomi og Marmara der en betydelig del av befolkningen, og havner i Egeerhavskysten, ved å gi skinnen og integrasjon med veitransport prosjekter i flytransport system; disse områdene vil gi økonomisk utvikling og en balansert planlegging og strukturering som industrien trenger.

1915 Çanakkale Bridge-prosjektet, som tar hensyn til virkningene som regionen, miljøet, naturen og menneskene vil ha, ved å ta feltstudier for å forhindre skade på historiske områder, identifisere de historiske og kulturelle eiendelene som kan bli funnet på ruten, iverksette alle nødvendige tiltak for å beskytte biologisk mangfold i livet i havet og under vann, 1915 Çanakkale Bridge, som er et ingeniør- og symbolprosjekt, begynte å bli utført ved å flytte kamskjellstypen Pinna Nobilis fra byggeplassene til et trygt område og vil bli lagt til vår Çanakkale som et miljøvennlig og miljøvennlig prosjekt.

18 mars 2022 1915 Bridge, som skal fullføres på XNUMX, vil gi et stort bidrag til turismen i Çanakkale med sine historiske kulturelle og naturlige skjønnheter ved å gi et stort bidrag til landbruket og handelen i Çanakkale ved å forkorte avstanden til markedene.

Nåværende jernbane anbudskalender

tsar 20

Anbudsvarsel: Irmak Zonguldak Line Open Channel og Belt Drainage

November 20 @ 10: 30 - 11: 30
arrangører: TCDD
+444 8 233
Per 21

Tilbudsmelding: Bilutleie

November 21 @ 14: 00 - 15: 00
arrangører: TCDD
+444 8 233
Per 21

Innkjøpsvarsel: Anskaffelse av reservedeler til elektrifisering av jernbane

November 21 @ 14: 30 - 15: 30
arrangører: TCDD
+444 8 233

Jernbaneanbud Nyhetssøk

Om Levent Elmastaş
RayHaber editor

Vær den første til å kommentere

Yorumlar