20 Fottur til Bosporos broer og motorvei

sundsbroer og motorvei
sundsbroer og motorvei

Generaldirektoratet for motorveier (KGM), i dag (7 oktober) for å være effektiv på motorveien og broavgiftene, rapporterte gjennomsnittlig prosentvis økning i 20.

Bompenger for motorveier og bro ble økt med en gjennomsnittlig prosentandel av 7, gyldig fra oktober til 20. Bosphorus bygger bilavgift 8 lire 75 penny, 10 pounds 50 penny.

I følge den skriftlige erklæringen fra Generaldirektoratet for motorveier (KGM) er følgende bompenger følgende: yakın Nærmeste distanseavgift for biler er bestemt som 3-lira, den lengste distanseprisen er 30-lira, og Bosphorus-broer er bestemt som 10,50-lira. 15 Juli Martyrs Bridge og Fatih Sultan Mehmet Bridge bompenger er for 3,20 lira for toakslede kjøretøyer med akselavstand mindre enn 10 meter, 3,20 pund for akselavstand større enn 3,20 meter og 13,50 meter. 3 for alle typer kjøretøyer med aksler, 29,50 og 4 for alle typer kjøretøyer med aksler 5, 58,75 og 6 for kjøretøy med aksler og 78,25 for motorsykler.

GENERELT DIREKTORAT for motorveier ble ikke utført i prosent mot 33-INFLASJON

Generaldirektoratet for motorveier (KGM) sin forklaring av årsakene til broene til økning, kontrollerte motorveier og Bosphorus for å forlenge levetiden for vedlikeholdsreparasjoner som skal utføres regelmessig, hvert år ifølge produsentprisindeks (PPI) uttalte at overgangsavgiftene skulle reguleres. Uttalelsen, 33,64 i fjor, til tross for inflasjonen på 21 måned, til tross for at overgangsavgiftene er økt.

I uttalelsen, "Bosphorus broer for å utføre store vedlikeholdsreparasjoner, økninger i arbeidskraft og materialpriser og vedlikeholdsdrift, med hensyn til bærekraften for veistandarder for å sikre bærekraften for motorveier og broer, er det nødvendig å øke minimumsnivået på bompenger", sa.

Nåværende jernbane anbudskalender

Per 21

Tilbudsmelding: Bilutleie

November 21 @ 14: 00 - 15: 00
arrangører: TCDD
+444 8 233
Per 21

Innkjøpsvarsel: Anskaffelse av reservedeler til elektrifisering av jernbane

November 21 @ 14: 30 - 15: 30
arrangører: TCDD
+444 8 233
Per 21

Jernbaneanbud Nyhetssøk

Om Levent Elmastaş
RayHaber editor

Vær den første til å kommentere

Yorumlar