3. Internasjonalt Metrorail Forum åpnet i Ankara Ato Congresium

internasjonalt metrorail forum ankara ato congresium
internasjonalt metrorail forum ankara ato congresium

3 fokuserer på t-banesystemer. International Metrorail Forum samlet offentlige beslutningstakere og privat sektor ved Ankara ATO Congresium.

I regi av transport- og infrastrukturminister Cahit Turhan, med støtte fra TCDD, KGM, AYGM Istanbul Metropolitan Municipality og Ankara Metropolitan Municipality med støtte fra ITU faglig samarbeid. Metro Rail Forum startet.

3, de ledende selskapene i sektoren. Tale ved åpningen av den internasjonale forum Metrorail Republikken Tyrkia Statsbaner (TCDD) General Business Director Ali Ihsan hensiktsmessig, understreket han viktigheten av urbane rail transitt prosjekter.

Forumet, som fant sted i Ankara Ato Congresium, ble deltatt av Kayseri, Gaziantep, Izmir, Antalya, Ankara, Sakarya, Kocaeli, Bursa, Samsun, Istanbul og så videre. Chefer for transport, general managers of Transportation Inc., chefer for Rail Systems Department, ledere og relaterte ingeniører deltar i storbyene.

I likhet med Liu, Makyol Senbay, Kolin, gallion, Building Centre, Mitshubish, Dogus Construction ... vil formidle så metro rail konstruksjon behov for store entreprenører står både sponsorer som innenlandske toppledere ligger og utenlandske prosjekter.

Om Levent Elmastaş
RayHaber editor

Vær den første til å kommentere

Yorumlar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.