365 busslinje i Kocaeli følges herfra

kocaelideki busslinje følges her
kocaelideki busslinje følges her

Union of Municipalities of Marmara og Kocaeli Mayor Assoc. Dr. Tahir Büyükakın besøkte Transportation Coordination Center (UKOM) etablert med det nyeste teknologiske utstyret i direktoratet for kollektivtransport. Motta informasjonen om at 365-ruten på 730-linjen blir fulgt med UKOM-systemet, sa ordfører Büyükakın “Vi følger 2 tusen 200 offentlige busser og 387 Metropolitan Municipality-busser som er koblet til kooperativene som navigerer på rutene herfra gjennom dagen Buradan.

“VÅRE OFFICIELLE INTERVENSJONER INSTANT”

Når det anses som nødvendig, sa ordfører Büyükakın, som jobber på rutene fra sentrum og sørger for kommunikasjon med 21 personelltransportteam og kommuniserer de nødvendige advarslene til sjåførene én etter én: MOB Med MOBESE-kameraene som ligger på de viktige punktene i byen, observeres det at trafikktettheten og trafikkproblemene hindres. Våre tjenestemenn griper øyeblikkelig inn ”.

ELLER FORBEDRER OMSTANDLIGE VIOLASJONER ”

Ordfører Büyükakın la vekt på at senteret, som fungerer i koordinering med 153 Call Center, kontinuerlig overvåkes av UKOM for arbeidstid på kjøretøyer, rutekontroller og stoppekjørsler. Innenfor rammen av forskriftene om spørsmålene om viktighet for borgeren, president Büyükakın, som også mottok informasjonen om at de administrative sanksjonene ble anvendt med lovene angående regler som ble bestemt av UKOME-avgjørelser, regulering av offentlig transport, regulering av tjenestekjøretøyer, regulering av kommersiell drosje og kjøretøyene som ble funnet å være krenket, sa: Det kan også følge opp trafikkdensitetskart umiddelbart sarf.

MVA VÅRE BORGERNE ER INFORMASERT FRA SOSIAL MEDIA ”

Kocaeli Metropolitan Municipality generalsekretær Balamir Gündoğdu, visegeneralsekretær Gökmen Mengüç og Hasan Aydınlık, daglig leder for Transportpark Salih Kumbar, sjef for avdeling for transport og trafikkstyring Ahmet Çelebi og andre tjenestemenn var til stede ved anmeldelsen, Büyük mulig tetthet, ulykke, veivedlikehold og reparasjon på grunn av luking av informasjonen blir delt med sosiale medier kontoer til våre innbyggere blir informert, ”konkluderte han.

Nåværende jernbane anbudskalender

lør 23

RayHaber'S 8. Bursdagen hans!

Kasim 23
arrangører: RayHaber
+ 90 232 7000729
Man 25

Anbudsvarsel: 145.000 LT fyringsolje vil bli kjøpt

November 25 @ 10: 00 - 11: 00
arrangører: TCDD
+444 8 233
Sal 26

Tilbudsmelding: Privat sikkerhetstjeneste

November 26 @ 10: 00 - 11: 00
arrangører: TCDD
+444 8 233

Jernbaneanbud Nyhetssøk

Om Levent Elmastaş
RayHaber editor

Vær den første til å kommentere

Yorumlar