Arbeidet med broen som er bygget som et alternativ til Melet Bridge fortsetter

Broen bygges som et alternativ til melet bridge
Broen bygges som et alternativ til melet bridge

Ordfører i Ordu Metropolitan Municipality Mehmet Hilmi Guler, kystveien ved Svartehavet på broen som er bygget alternativ til Meletbroen, gjorde undersøkelser.

Med initiativene fra Ordu Metropolitan Municipality fortsetter den nye broen som ble bygget på Melet-elven på Black Sea Coast Road uten å være i kraft. Den 25 meter lange broen vil bli forsterket av den 236 meterdybde 33 borede haugen, som vil koste omtrent 111 millioner totalt med tilkoblingsveier.

“BRIDGE VIL GÅ TIL SLUTTEN AV MÅNEDEN HİZMET

Ordfører Güler uttalte at den alternative broen som vil lette hærtrafikken, tar sikte på å være ferdig i slutten av måneden og “Arbeidene fortsetter på vår alternative bro på Meletelven. 236 meter lang, 13 meter bred bro, ikke bare for vår provins, men også de omkringliggende provinsene og distriktene vil redusere trafikkbelastningen i stor grad. Vi vil fullføre broen vår til slutten av oktober og ta den i bruk. Dermed får vi et vakkert prosjekt som vi startet og avsluttet i vår periode. ”

“25 MILLION PROJECT”

Angir at viktig innsats vil fortsette i Ordu, ordfører i Ordu i Metropolitan Municipality. Mehmet Hilmi Güler sa, önemli De viktige verkene i Ordu øker dag for dag. I dag er vi vitne til et eksempel her. Prosjektet, som vil koste 25 millioner med sine sider, vil gi verdi til økonomien vår. Jeg vil takke alle lagkameratene som bidro. ”

Nåværende jernbane anbudskalender

Per 21

Tilbudsmelding: Bilutleie

November 21 @ 14: 00 - 15: 00
arrangører: TCDD
+444 8 233
Per 21

Innkjøpsvarsel: Anskaffelse av reservedeler til elektrifisering av jernbane

November 21 @ 14: 30 - 15: 30
arrangører: TCDD
+444 8 233
Per 21

Jernbaneanbud Nyhetssøk

Om Levent Elmastaş
RayHaber editor

Vær den første til å kommentere

Yorumlar