Derevenk Viaduct og Connection Roads Ended

Derevenk viadugu og forbindelsesveier er nådd
Derevenk viadugu og forbindelsesveier er nådd

Derevenk Viaduct, som vil være en av de viktigste alternative veiene i byen, og forbindelsesveiene er kommet til en slutt. Kayseri Metropolitan Municipality-lag vil fortsette å jobbe med å asfaltere veien intenst i løpet av uken.

Derevenk Viadukten, som vil koble Talas til Malatya Road på mye kortere tid og komfortabelt, har nådd fullføringsstadiet. Arbeidet fortsetter også raskt på forbindelsesveiene som er anlagt av Metropolitan Municipality.

Lagene i Metropolitan Municipality har fullført arbeidet med å legge materiale for viaduktforbindelsesveiene og lage veiplattformen. Arbeidet fortsetter raskt på viaduktforbindelsesveiene som blir asfaltert i løpet av uken. Med gjennomføringen av viadukt og tilkoblingsveier til Kayseri Metropolitan Municipality og Regionale direktorat for motorveier, vil Kayseri ha en veldig viktig alternativ vei.

Nåværende jernbane anbudskalender

tsar 06

Anbudsmelding: Irmak Zonguldak Line km: 378 + 220'de overpasskonstruksjon

November 6 @ 10: 30 - 11: 30
arrangører: TCDD
+444 8 233
tsar 06

Anbudsvarsel: TÜLOMSAŞ 2020 Årsmiljø, park, hageoppbevaring og vedlikehold

November 6 @ 14: 00 - 15: 00
arrangører: entreprenøren
+ 90 222 224 00 00
tsar 06

Gjengitt: Wood Traverse-kjøp

November 6 @ 14: 00 - 15: 00
arrangører: TCDD
+444 8 233
Om Levent Elmastaş
RayHaber editor

Vær den første til å kommentere

Yorumlar