I Eskişehir leste elevene bøker om trikken og ga gaver til innbyggerne

Eskisehir-studenter leste boka på trikken ga innbyggerne i gave
Eskisehir-studenter leste boka på trikken ga innbyggerne i gave

Innenfor omfanget av prosjekt for samfunnsansvar organisert i fellesskap av Eskişehir Metropolitan Municipality og Özel Çağdaş Schools, leste 42-elever bøker om trikker med slagordet "Reading is a modern action". Studenter som ønsker å realisere et slikt prosjekt for å gi folk en vane å lese bøker i offentlig transport, presenterte bøkene de leste for passasjerene som reiser i trikken med notatene de la i dem.

Metropolitan kommune, som nylig har signert forskjellige samfunnsansvarlige prosjekter på trikkene med Furya Association, har realisert et annet prosjekt med Private Contemporary Schools. N Lesing er en samtidshandling ”med mottoet 42 student som leser bøker, notatene som er skrevet i bøkene de leste for innbyggerne i bilen. Studenter, som uttalte at å lese bøker lyser opp horisonten for folket, uttalte at de ønsket å gi folk en vane å lese bøker i offentlig transport med dette prosjektet.

İsmail Samur, direktøren for Private Contemporary Schools Science og Anatolian High School, uttalte at han er stolt av studentene sine for realiseringen av et slikt prosjekt. Imidlertid er frekvensen av å lese bøker veldig lav i landet vårt. Spesielt innen offentlig transport kan folk utnytte den tiden godt med en bok å ha når de går fra et sted til et annet. Vi ønsket også å realisere et slikt samfunnsansvarlig prosjekt med støtte fra studentene våre og ideene fra studentene våre. Studentene våre som leste bøker på trikken ga bøkene til andre borgere som reiste. Etter å ha lest boka, ba de dem om å gi den til noen andre i gave. ”

Om Levent Elmastaş
RayHaber editor

Vær den første til å kommentere

Yorumlar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.