President Soyer deltok på åpningen av MAKTEK Izmir-messen

President Soyer Maktek deltok på Izmir-messen
President Soyer Maktek deltok på Izmir-messen

Izmir-ordfører Tunç Soyer deltok i åpningen av MAKTEK İzmir Fair. Delta i MAKTEK-messen (maskinverktøy, metallbearbeidingsmaskiner, holdere-skjæreverktøy, kvalitetskontroll-målesystemer, CAD / CAM, PLM programvare og produksjonsteknologi messe) der 370-selskaper fra sytten land fant sted, sa president Soyer, Å avsløre den historiske fortiden til Izmir og gjøre byen vår motstandsdyktig mot de økonomiske skjørhetene i verden med vårt land. Vi har som mål å tiltrekke investorer og innovasjoner fra forskjellige deler av verden til Izmir for å få en livlig og levende økonomi. Imidlertid har vi også som mål å gjøre Izmir til en by som produserer innovasjon og innovasjon ”.

MAKTEK Fair, som er en av de største møteplattformene i maskinverktøyindustrien, vil satse på et forretningsvolum på 500 millioner dollar innenfor rammen av MAKTEK Fair som vil vare i fire dager.

Nærings- og teknologiminister Mustafa Varank, İzmir guvernør Erol Ayyıldız, Izmir ordfører Tunç Soyer, AKP nestleder Hamza Dağ, TÜYAP General Organization General Manager İlhan Ersözlü, Machine Manufacturer Association (MİB) Emre Gencer, Machine Tools Industry and Business People Association President Fatih Varlık deltok også i åpningsseremonien.

Mål Å avsløre den historiske fortiden til Izmir

Som understreker at Izmir utmerker seg som en av de rikeste og mest utviklede byene i verden, og at som havneby, mesteparten av handelen i verden skjedde i 1800, fortsatte president Soyer sine ord på følgende måte: Vi mener at det er ufullstendig å beskrive dens økonomiske utvikling og fremtid med nåtiden.

Izmir Metropolitan Municipality anser ikke økonomien som et rent teknisk spørsmål. For å bringe denne identiteten til Izmir til overflaten, evaluerer den økonomien ut av skyggen av eksisterende tilnærminger.

Fordi økonomiske skjørheter; utvikling av nye tilnærminger i byer og økonomi; det viser oss at vi må forholde oss til natur, demokrati, kultur, kunst og mange andre spørsmål.

I denne sammenheng har Izmir Metropolitan Municipality utarbeidet en omfattende strategi. Vårt mål er å avdekke den historiske fortiden til Izmir og å gjøre byen vår motstandsdyktig mot de økonomiske skjørhetene i verden med vårt land.

Å ha en levende, levende økonomi; Vi tar sikte på å tiltrekke investorer og innovasjoner fra forskjellige deler av verden til Izmir. Imidlertid har vi også som mål å gjøre Izmir til en by som produserer innovasjon og innovasjon. ”

Izmir vil være attraksjonsområdet

Soyer uttalte at de ser for seg et Izmir som utvikler seg med innovative ideer innen teknologi og industri og er et attraksjonsområde for mange forskjellige sektorer over hele verden.

Maktek Izmir Fair deltok på åpningen av industri og teknologi minister Mustafa Varank, "Tyrkia vil garantere nasjonal sikkerhet ved å ta avgjørende skritt, forbereder et sterkt fundament i det voksende økonomi. en indikator på dette arbeidet for internasjonale investeringer interesse mot Tyrkia. Fremover den nye suksesshistorien om Tyrkias økonomi, håper jeg at hele verden vil være vitne til, "sa han.

Maskinverktøy Industrialists 'and Business People's Association (TİAD) President Fatih Varlık sa at teknologiorienterte produkter er i høysetet på messen i år, og nye teknologier relatert til forsvars-, rom- og bilindustri vil vises.

Aktuelle auksjoner

 1. Anbudsmelding: Styrking av broer og rister

  Januar 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januar 28 @ 08: 00 - Januar 29 @ 17: 00
 3. Sikre investering i jernbanesektoren

  Januar 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsvarsel: Renovering av Tatvan brygge på høyre linje

  Januar 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Tender Notice: Spring Clamp vil bli kjøpt

  Januar 28 @ 10: 30 - 11: 30

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar