Endre transformasjonsarbeid Startet ved Altınkayı Boulevard

Studier av transformasjonsbytte av Altinkayisi boulevard
Studier av transformasjonsbytte av Altinkayisi boulevard

Malatya Metropolitan Municipality driver med endrings-, transformasjons- og fornyelsesarbeider på Golden Apricot Boulevard, som er den største boulevarden i Malatya, som forbinder Tecde til Maşti-krysset.

3.3 kilometer lang, 50 meter bredde av Golden Apricot Boulevard før seksjonen 1.1 kilometer inn i beboelig plass i Metropolitan Municipality, begynte den gjenværende 2.2 kilometer delen med asfaltering.

Metropolitan-ordfører Selahattin Gürkan, Golden Apricot Boulevard og gjorde observasjoner, ga uttalelser om arbeidet som skal gjøres. Nestleder generalsekretær Latif Okyay og noen avdelingssjefer og avdelingsledere ledsaget turen.

Mehmet Mert, sjef for avdeling for bygging av vegbygging og infrastruktur, sa at de begynte å jobbe på Golden Apricot Boulevard, som er en av de mest brukte veiene i Malatya når det gjelder sirkulasjon av kjøretøy siden dagen den ble åpnet. Vi holder på med en PMT-serie før asfalt. 2.2 vil åpne vår vei for trafikk i løpet av dagen. "

Gürkan: Boulevarden vår vil ha et enda vakrere utseende etter landskapsarbeid

Ordfører Selahattin Gürkan forklarte at de har begynt å jobbe med å gjøre Golden Apricot Boulevard til Malatya, “Vi planla boulevardens veier som 3-avgang og 3 ankomst. Så snart 15 dager vil vi fullføre asfaltverkene her. Vi er sensitive om begynnelsen av arbeidet og tiden for å avslutte. Siden vi ikke ønsker at innbyggerne våre skal bli påvirket negativt i disse studiene, er vi sensitive overfor dette problemet. Fortau, belysning, landskapsarbeid, medium-median arbeid vil snart starte. Vi jobber med å plante trær som ikke trenger mye vann i vår midterste median. Boulevarden vår vil få et vakrere utseende med hageanlegg. ”

Når alle vegarbeidene i denne regionen er ferdige, vil innbyggerne våre være veldig komfortable

Ordfører Gürkan la vekt på at Golden Apricot Boulevard vil være koblet til Saray Bosna Street og koblet til Fahri Kayahan Boulevard, “Vår Boulevard går sammen med Mıhlıdut Street. For å gjøre trafikken flytende sunnere, gjorde vi et vakkert kryss ved punktet der gatene i Altınkayı-Güngör-Mıhlıdut møtes. Den største aksen i denne regionen er Golden Apricot, når vi kobler til Saray Bosna Street som vi åpnet mot vest, vil vi få en ny vei i øst-vest retning. Dette vil lette bytrafikken med vestsiden av ringveien. Boulevarden vår er også en av hovedforbindelsene til South Belt road. Når alle vegarbeidene i denne regionen er ferdige, vil innbyggerne våre være veldig komfortable.

Om Levent Elmastaş
RayHaber editor

Vær den første til å kommentere

Yorumlar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.