Indigenous Traction Transformer med millioner av euro for å bo i Tyrkia

Türkiyede millioner av euro for å bo sammen med lokalbefolkningen trekkraft transformator
Türkiyede millioner av euro for å bo sammen med lokalbefolkningen trekkraft transformator

Metro Istanbul har innsett det innenlandske produksjonsprosjektet for trekkrafttransformator som vil gi energi til metro og trikk. Dermed vil millioner av euro forbli innenfor landets grenser.

Istanbul Metropolitan kommune Istanbul Subway datterselskaper av Istanbul, både scoret en stor suksess for Tyrkias økonomi. selskapet; har realisert produksjonsprosjektet for trekkrafttransformatorer som gir energi til kjøretøyer som brukes i metro-, trikke- og lettbanelinjer. I slutten av september ble produksjonsprosjektet for transformatorproduksjonen i Metro Istanbul i 2017 satt i gang for å øke prosentandelen av 3 på grunnlag av transformator og nullforholdet på grunnlag av trekkerammetransformatoren. 2 enheter transformator M1 Yenikapı-Atatürk Airport line ble satt i drift i Belpa transformatorstasjon og begynte å betjene.

Den første produksjonen i denne kapasiteten i Tyrkia ...

Trekkrafttransformatorsystemer som brukes i linjene fra Metro Istanbul er levert fra selskaper med opprinnelse fra Italia, Tyskland og Spania. undersøke potensialet for produksjon i samråd med lokale bedrifter 2017 Metro Istanbul, sensuren i fast avtale med BEST Inc. for første gang i den innenlandske 3.3 MVA krafttransformator trekkraft signert en kontrakt for produksjon i Tyrkia.

Prisen på 2 176 tusen euro ...

Metro Istanbul sørger for et arbeidsmiljø ved å støtte produksjonsselskapet sin erfaring med jernbanesystemer, og selskapet har gitt transformatorene kostnadsfritt i drift. Basert på tidligere kjøpspriser er markedsverdien av 2 enheter av 3.3 MVA transformator 176.292 euro. Tatt i betraktning at den totale verdien av transformatorene i M7-metrolinjen er omtrent 3.600.000 euro, hvis den innenlandske trekkrafttransformatoren brukes i vårt land, vil produktet til en verdi av millioner av euro bli levert innenlands de neste årene.

Om Levent Elmastaş
RayHaber editor

Vær den første til å kommentere

Yorumlar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.