Kvalitet, miljø, energi og OHS-styring av TÜDEMSAŞ funnet vellykket

Tudemsasin kvalitet energi og yrkesledelse funnet vellykket
Tudemsasin kvalitet energi og yrkesledelse funnet vellykket

Turkish Standards Institute (TSE) Kayseri Regional Coordinatorship for vårt selskaps kvalitetsstyringssystemrevisjon ble utført. I evalueringsmøtet som ble holdt etter tilsynene, ble det uttalt at selskapet vårt hadde en vellykket ledelse innen områdene kvalitet, miljø, energi, arbeidsmiljø og sikkerhet.

TS-ISO-EN 9001 kvalitetsstyringssystem, TS-ISO-EN 14001 miljøstyringssystem, TS-EN-ISO 50001 energiledelsessystem og TSE-OHSAS 18001 Arbeidsmiljø og sikkerhetssystem brukt av TÜDEMSAŞ av TSE Kayseri regionale koordinatorer. Sikkerhetsstyringssystemrevisjon ble utført. På slutten av tilsynene ble det avholdt et evalueringsmøte med deltakelse av daglig leder Mehmet Başoğlu og TÜDEMSAŞs toppledelse og TSE Kayseri revisorer for regional koordinering. På møtet ble det uttalt at styringssystemene i vårt selskap ble brukt vellykket.

Om Levent Elmastaş
RayHaber editor

Vær den første til å kommentere

Yorumlar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.