En tredjedel av kjøretøygarantien gitt til YSS Bridge kunne ikke nås

YSS-broer kunne ikke nås til og med en av bilgarantiene som ble gitt
YSS-broer kunne ikke nås til og med en av bilgarantiene som ble gitt

CHP Istanbul stedfortreder æres Adıgüzel, Presidential Communication Center (CIMER) Yavuz Sultan Selim Bridge om søknaden til publikum delte svaret fra søknaden. Ifølge informasjonen innhentet av Adıgüzel YSS Bridge lastes daglig 1 millioner 800 tusen tusen tap på borgerens skuldre.

Republican People's Party (CHP) visepresident og Istanbul-nestleder Onursal Adıgüzel, "Yavuz Sultan Selim Bridge" kalt 3. Han delte svaret sitt på CIMER-søknaden om broen.

I følge svaret fra Generaldirektoratet for motorveier er kryssgarantien 135 tusen biler daglig 3. 2016 millioner 2019 tusen biler krysset broen fra september 41 til juni 805. Følgelig kunne ikke en tredjedel av kjøretøygarantien som ble gitt nær 3-året oppnås.

bianetI følge opplysningene gitt i 'Adıgüzel'in-søknaden, kan spørsmålet om beløpet som ble betalt til selskapene være ubesvart, "av noen annen grunn enn selskapenes feil i driftsåret for et visst antall segmenter eller segmenter av den garanterte inntektsforskjellen, kan ikke oppnås, 40.52.34.00- 04.5.1.00-2-05.4-kodet "Økonomisk-økonomisk formål Overføringer" -budsjett er utbetalt til de ansvarlige selskapene, sa Görevli.

X PROSENTASJONEN AV GARANTERT PASSERT 30 '

Adiguzel uttalte at bare 31 prosent av garantien er bestått i henhold til dataene i svaret og foretok følgende evalueringer: Günlük Daglig kjøretøy garanterer 135 tusen på YSS Bridge og motorveier. Imidlertid krysset bare 2016 millioner 2019 tusen 1033 biler broen i totalt 41 dager som dekker september 805-juni 793. Hvis vi beregner at den gjennomsnittlige daglige 40 tusen 741 biler har passert, ser vi at bare 30 overstiger det som er garantert i løpet av denne tiden. ”

X DAGLIG 1 MILLION 800 TUSENT Tusenvis ut av offentlig lomme ”

Adıgüzel skader per dag er omtrent 1 millioner 800 tusen TL som sier, "Som svar på antall passeringer, måneder, år og typer kjøretøy er ikke gitt i henhold til beløpet som er betalt til selskapene ikke kan lage et nett. På den annen side, 135 tusen garanterte brodøgn gjennomsnittlig 40 tusen biler, hvis vi tror, ​​ikke overstiger 95 tusen biler daglig gjennomsnitt 1 millioner 800 tusen TL, 82 millioner innbyggere ut av lommen, ”sa han.

“BORGERE VELGER IKKE BRIDEN”

Adıgüzel antydet at broen ikke bidro til løsningen av trafikkproblemet i Istanbul og sa: “YSS-broen er langt fra forespørselslinjen og foretrekkes ikke av sjåførene på grunn av høye veg- og transittkostnader. Det er bare mulig for YSS Bridge å stille bilgarantien i avtalen ved å generere egen trafikk. Dette viser oss tydelig at planleggingen og beregningen var feil fra begynnelsen. Den daglige 135 tusen kjøretøygarantien er foreløpig uoppnåelig.

På den annen side, ikke punktene der YSS Bridge, der transittrafikk og spesielt tunge kjøretøyer blir tvunget til å bruke, ikke lindrer den urbane trafikkbelastningen i Istanbul. Tunge kjøretøy som blir til grønnsaker og frukt og den tredje ringveien tilknyttet krysset til Mahmut Bey, ryddet ikke trafikkoverbelastningen, men forandret bare regionen der overbelastningen fant sted.

3 i et nøtteskall. Broen kan ikke kurere transportbestemmelsene til Istanbul-beboerne, så vel som innbyggerne i bilgarantiregningen som ikke er mulig å oppfylle i dagens situasjon, ”sa han.

Nåværende jernbane anbudskalender

tsar 20

Anbudsvarsel: Irmak Zonguldak Line Open Channel og Belt Drainage

November 20 @ 10: 30 - 11: 30
arrangører: TCDD
+444 8 233
Per 21

Tilbudsmelding: Bilutleie

November 21 @ 14: 00 - 15: 00
arrangører: TCDD
+444 8 233
Per 21

Innkjøpsvarsel: Anskaffelse av reservedeler til elektrifisering av jernbane

November 21 @ 14: 30 - 15: 30
arrangører: TCDD
+444 8 233

Jernbaneanbud Nyhetssøk

Om Levent Elmastaş
RayHaber editor

Vær den første til å kommentere

Yorumlar