AFRAY Gjennomført undersøkelse, Anbudsprosjekt

afrayda etut over prosjektbudet
afrayda etut over prosjektbudet

Ordfører Mehmet Zeybek'in AFRAY-prosjektet, som er et av løftene om valginitiativer og studier ga positive resultater. Ordfører Zeybek sa til ODAK, kon AFRAYs prosjektbud vil bli avholdt i oktober. Jeg er glad for å dele dette evangeliet med innbyggerne mine. ”

Et av de største problemene med Afyonkarahisar sentrum er å forhindre offentlig transport og trafikkstopp.

afrayda etut over prosjektbudet
afrayda etut over prosjektbudet

180 VIL SLUTT DAG

AFRAY-prosjektet, som vil bli holdt sammen med TCDD, er organisert av generaldirektoratet for Afyonkarahisar 7. 680 tusen TL ble sendt til Regionalt direktorat for studieprosjektet. Det ble lært at studiet av AFRAY-prosjektet ble fullført med disse pengene. Ordfører Mehmet Zeybek delte informasjonen om at AFRAYs prosjektbud vil bli holdt i oktober med 22. 22 Drilling Company vil vinne anbudet for prosjektet som skal avholdes av TCDD7 Regionale direktorat i oktober. vil bestemme AFRAYs anleggsgodtgjørelse i 180 med kostnaden for ruten, spesielt grunnundersøkelsen. AFRAYs anbud TCDD 2020 i 7. Det vil bli gjort av vårt regionale direktorat. ” (FOKUS/ Ahmet Sarlık)

Om Levent Elmastaş
RayHaber editor

Vær den første til å kommentere

Yorumlar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.