Flagget støtte fra Antalya Metropolitan til Peace Spring Operation

antallya storbyens fred pinari-operasjon flagget støtte
antallya storbyens fred pinari-operasjon flagget støtte

Antalya Metropolitan Municipality, de tyrkiske væpnede styrkene i øst for Eufrat i driften av Peace Spring Mehmetçik'e for å gi moralsk støtte til kollektivtransportkjøretøyene hang det tyrkiske flagget. Søknaden fra Metropolitan Municipality har mottatt takknemlighet fra Antalyalılar.

Innenfor rammen for freds våroperasjonen fortsatte de tyrkiske væpnede styrkene sine operasjoner for å skape en sikker sone øst for Eufrat i Syria, mens Antalya Metropolitan kommune utstyrte bybussene med tyrkiske flagg for å gi moralsk støtte til Mehmetçi. Innenfor rammen for støttekampanjen, som gir beskjeden om at folket i Antalya er det eneste hjertet av tyrkiske soldater, vil busser reise rundt i Antalyas gater med vårt Al Flagg i tre dager. Det ble satt pris på at Metropolitan kommune støttet våre soldater med det tyrkiske flagget.

BÜYÜKŞEHİRs Følsomhet samlet

Buss stopper i vente i Antalya, applikasjonen ga full støtte. Kemal Öze uttalte at Metropolitan kommune har vist en veldig meningsfull oppførsel: "Det tyrkiske flagget er symbolet på landet vårt. Rett og slett fantastisk applikasjon. Det var veldig meningsfylt å støtte våre soldater og respektere våre martyrer. Jeg vil takke Metropolitan kommune for denne følsomheten. ”

MORALE TID FOR VÅR MILITÆR

Ali Ünal Oğuz sa at det var på tide å støtte Mehmetçik i enhet og solidaritet som et land og sa: larda Vi skulle støtte våre soldater i slike tider. Våre idrettsutøvere hilser soldater i kamper, folket vårt henger tyrkiske flagg. Dette er psykologisk støtte til soldatene våre, de gir dem moral. Metropolitan kommune har startet en vakker søknad takk, ”sa han.

Nåværende jernbane anbudskalender

Per 21

Tilbudsmelding: Bilutleie

November 21 @ 14: 00 - 15: 00
arrangører: TCDD
+444 8 233
Per 21

Innkjøpsvarsel: Anskaffelse av reservedeler til elektrifisering av jernbane

November 21 @ 14: 30 - 15: 30
arrangører: TCDD
+444 8 233
Per 21

Jernbaneanbud Nyhetssøk

Om Levent Elmastaş
RayHaber editor

Vær den første til å kommentere

Yorumlar