Streng sporing av lekkasje av broer og motorveier

bro og hovedvei overgang fra koke å følge strenge
bro og hovedvei overgang fra koke å følge strenge

Ulovlige kryssinger fra broer og motorveier vil ikke gå ustraffet. Regnskapsretten, 2018 millioner 132 millioner 22 tusen 276 totalt ulovlig realisert i broer og motorveier i inntektsopptjeningsprotokollen er ikke registrert, de nevnte prisene er ikke inkludert i årsregnskapet. Transport- og finansdepartementene jobber for å få bukt med dette problemet. Med den nye programvaren utviklet deretter, vil ulovlige overganger overvåkes øyeblikkelig og samtidig av de relevante enhetene i de to departementene. Periodisering skjer automatisk innen foreskrevet tid; straffen vil bli kommunisert raskt og det vil bli gjort et forsøk på samlingen.

HaberturkI følge Olcay Aydilek'in-nyheter; ”Regnskapsretten, 2018 Highways rapport om året, broer og motorveier og OGS'den totalt 20 millioner 574 tusen 137 tusen kjøretøyer gjorde ulovlig transitt sagt. Ett års kostnad for ulovlige passeringer 132 millioner 22 tusen 276 millioner registrert.

I 2018 ble det totale beløpet på 132 millioner 22 tusen 276 TL realisert på broer og motorveier ikke ført som inntekt og disse prisene ble ikke inkludert i regnskapet.

KOMMER TIL DEN SISTE Fasen

Transport- og finansdepartementene jobber for å få bukt med dette problemet. HABERTURK, den siste fasen av denne studien har nådd detaljene. Følgelig vil den nye programvaren som er utviklet med ulovlige overganger, de relevante avdelingene i de to departementene (Generaldirektoratet for motorveier og inntektsadministrasjon) overvåkes og registreres umiddelbart og samtidig.

Påløpt prosess vil bli utført automatisk på foreskrevet tid. Lekkasjeovergang til eieren av kjøretøyet som blir oppdaget, vil straffen bli varslet. Da vil det bli gjort et forsøk på samlingen.

Laster inn ...

Nåværende jernbane anbudskalender

Som 15

Anbudsmeddelelse: Personale Service

November 15 @ 14: 00 - 15: 00
arrangører: TCDD
+444 8 233
Som 15

Tilbudsmelding: Bridge Works

November 15 @ 14: 00 - 15: 00
arrangører: TCDD
+444 8 233
Som 15

Tilbudsmelding: Bridge Works

November 15 @ 14: 00 - 15: 00
arrangører: TCDD
+444 8 233
Om Levent Elmastaş
RayHaber editor

Vær den første til å kommentere

Yorumlar