Bursa Ankara høyhastighets togprosjekt Hva skjedde? ..

bursa stedfortreder kayisoglu yht prosjekt hva som skjedde
bursa stedfortreder kayisoglu yht prosjekt hva som skjedde

CHP Bursa-nestleder, parlamentarisk kontorist Medlem av rådet Nurhayat Altaca Kayışoğlu, transport- og infrastrukturminister Mehmet Cahit Turhan'a Bursa Ankara høyhastighets togprosjekt spurte når han skulle fullføre.

Altaca Kayışoğlu minnet om at grunnlaget for Bursa-Ankara High Speed ​​Train Project ble lagt på 23 desember 2012. Nesten tre år har gått siden 2016. Befolkningen i Bursa drar fremdeles til Ankara med bil. Bursa-Ankara er fremdeles fem og en halv time. ”

CHP Bursa-nestleder Nurhayat Altaca Kayışoğlu uttalte følgende om saken:

Iler De ga nyheter til folket i Bursa som om de ga gode nyheter. I 2016 foretrakk de å villede publikum i Bursa ved å gi nye datoer i stedet for hvorfor. 24 juni Før 2018-valgene innledet de regjerende lovgiverne at Bursa-Ankara High Speed ​​Train Project ville være fullført på 2020, som om 4 glemte en årlig forsinkelse. Selv den fysiske realiseringsgraden for Balat-Yenişehir-linjen viser imidlertid at det er umulig å fullføre prosjektet på denne datoen. Dessuten ble anbudet for den andre fasen av prosjektet, Yenişehir-Bilecik Osmaneli-linjen, kansellert i september. ”

Altaca Kayışoğlu la vekt på at det er viktig å informere publikum riktig om Bursa-Ankara YHT-prosjektet og sa: uz Vi venter på fullføringen av Bursa-Ankara High Speed ​​Project som nå vender tilbake til slangehistorien. Vår forventning fra transportminister og infrastrukturminister Mehmet Cahit Turan er som følger; Vi forstår at du ikke kan overholde datoene du gir minst en realistisk dato som ikke vil villede innbyggerne. For dette formålet bar vi saken til parlamentet og spurte minister Turhan; Når slutter Bursa-Ankara High Speed ​​Train Project? Konu

Om Levent Elmastaş
RayHaber editor

1 Kommentar

  1. YHT bitiş tarihini önce 2016, sonra 2017,2018,2019 ve 2020 dediler. Oysa 2030 da ancak bitebilir. Bursa’yı yanılttılar, aldattılar.

Yorumlar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.