Çambaşı Ski Center Forberedelser for sesongen

cambasi skianlegg forbereder seg på sesongen
cambasi skianlegg forbereder seg på sesongen

Tyrkias Çambaşı bemerkelsesverdige æren av å være nærmest sjøen forbereder skisesongen Ski 2019-2020.

Çambaşı Ski Center som ligger på 2000 dekar i en høyde av 650 av Ordu Metropolitan Municipality og ligger 52 km avstand fra sentrum; Four Seasons Çambaşı Hotel, Slalom Café Restaurant, Zirve Café, snack matbuffeter, ski- og akebakkerom gjøres klare for vintersesongen.

I Çambaşı naturanlegg, som er favoritten til skiens elskere i regionen, gjennomføres etablering av nye bakker, skogplanting, vedlikehold av stolheiser, arrangement av samlingsområdet, rehabilitering av overflatevann og mange andre aktiviteter.

I de siste sesongene er aktivitetene til skiløperne med forslag til den nye sesongen planlagt å bli brakt til vintersesongen. Çambaşı Ski Center, som skal tjene lokale, nasjonale og internasjonale skiløpere, vil også være vertskap for konkurransene som skal avholdes på nasjonalt nivå.

Skiløpere 2019-2020 skisesong vil ha en morsom sesong med nye spor og nye sosiale daglige fasiliteter.

Om Levent Elmastaş
RayHaber editor

Vær den første til å kommentere

Yorumlar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.