CHP Cakir: 'Rail Transportation Technologies Institute bør etableres i Karabuk'

chpli cakir jernbanetransport teknologiske institutt
chpli cakir jernbanetransport teknologiske institutt

CHP Karabük provinsdirektør Abdullah Cakir, Rail Technologies Institute bør etableres i Karabuk, sa han.

Provinsiell styreleder Cakir, Rail Transport Technologies Institute sa at byen ble sett også.

Karabük, Tyrkias jern og stål krav til verdighet som bodde i mange år i verdens stålproduksjon i Tyrkia 8. Çakır uttalte at han har demonstrert sin økonomiske og tekniske makt for hele landet og sa: “I dag har det blitt obligatorisk at denne politiske praksisen blir implementert i en teknologikrevende industri for å opprettholde konkurranseevnen til Karabük-økonomien og for å sikre sin plass i nasjonale og internasjonale markeder. Selv om hans organiserte makt kom fra TSO, er AK-partiets ledere bind for øynene og har døve ører.

Selv om vi som CHP og alle forretningsmenn, KBU, KARDEMİR, holder seg til alderen og de nye konkurransevilkårene i Karabük, mener vi at 'jernbane rağmen Institute of Transportation Technologies 'er veldig sett. Det er nødvendig å huske at KARDEMİR AŞ. og Karabük University, våre to kompetente institusjoner innen Rail Transportation Technologies, hittil har både vitenskapelige og produktbaserte studier avslørt. Alt Tyrkia vet at en stor del av landets jernbane teknologien som trengs KARDEMİR med lokale og nasjonale ressurser er gitt fra så ..

Det er også kjent at det er bedre å etablere Institute of Rail Transport Technologies i Karabük i stedet for Gebze. Jeg vil oppfordre alle ledere av det politiske partiet, særlig det regjerende partiet, om å etablere et samarbeid med Rail Transportation Technologies Institute i Karabük, som vil forme Karabüks fremtid. La oss kjempe sammen for å bringe dette instituttet, som er til fordel for Karabük, til byen vår. Vi ber det aktuelle departementet om å vurdere Karabüks beslutning på nytt og kreve at det vurderer sin beslutning på nytt. Institute of Rail Transport Technologies bør etableres i Karabük. ”

Om Levent Elmastaş
RayHaber editor

Vær den første til å kommentere

Yorumlar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.