CHP Tanal: 'Söğütlüçeşme YHT Station Dirt Rust Inside'

chpli tanal kjøling yht stasjon skitt rust inni
chpli tanal kjøling yht stasjon skitt rust inni

Høyhastighetstog som kjører med CHP Mahmut Tanal'ın Söğütlüçeşme YHT-stasjon i videoen, passasjerene blir ikke satt i rulletrappen fungerer kontinuerlig. Tanal delte ventestolene i skittrosten på bildene.

I følge nyhetene i republikken; CH CHP Istanbul Stedfortreder Av. Mahmut Tanal, Söğütlüçeşme High Speed ​​Train Station før avgangstidspunktet i morges så manglene og feilene, videoopptak og bilder som ble delt med den sosiale mediekontoen.

BORGERSKAP FORSTÅTTE GANGSTRAPAR ARBEID UTEN STOPP!

Tanal delte i videoen, mens passasjerene sees å jobbe uten stopp, selv om rulletrappen er stengt non-stop, reagerer CHP-stedfortreder på sovemodus for CHP-stedfortreder, "Hva er ikke bortkastet? Rulletrappene om morgenen kjøres uten nytte. Det skal ikke være for vanskelig å få sove. Regningen for dette avfallet reflekteres direkte eller indirekte for innbyggeren. "

SETTSTOLER I PÅ RUST

Tanal delte også bilder fra passasjerens venterom på stasjonen og påpekte mangelen på vedlikehold av sittestolene Yolcu Passasjerens venterom på Söğütlüçeşme High Speed ​​Train Station er som dette… Setene er i skitt og rust. Hvem vet hvordan andre er om sentralstasjonen er slik?

I tillegg uttalte Tanal at kapasiteten til venterommene er utilstrekkelig og sa: “Hvert 6 vogntog kalles minst 30 personer. Dette gjør 180 mennesker. Venterom 40. Det er ikke nok plass til innbyggeren til å sitte. Det er vinter, det er snø, det er kaldt ”.

chpli tanal kjøling yht stasjon skitt rust inni
chpli tanal kjøling yht stasjon skitt rust inni

TOILETT ENKELT

CHP Mahmut Tanal, antall toaletter utilstrekkelig og på avstand, og bemerker at: “Etter å ha passert toalettets sikkerhet ikke lenger i ditt område. Det er på den andre siden. Han betalte. Menneskerettede tjenester skal produseres. For det første må toalettene være gratis og nær innbyggerens beliggenhet. Innbyggere bør vurderes i slike områder ”.

Nåværende jernbane anbudskalender

Sal 19

Innkjøpsvarsel: Kommunikasjon, elektrisk, telekommunikasjonsteknologi fungerer

November 19 @ 10: 00 - 11: 00
arrangører: TCDD
+444 8 233
Sal 19

Anskaffelsespåmelding: Drivstoff vil bli kjøpt

November 19 @ 10: 00 - 11: 00
arrangører: TCDD
+444 8 233

Jernbaneanbud Nyhetssøk

Om Levent Elmastaş
RayHaber editor

Vær den første til å kommentere

Yorumlar