EGO-busser er egnet for vinterforhold

egobusser er tilpasset vinterforholdene
egobusser er tilpasset vinterforholdene

EGOs generaldirektorat i Ankara Metropolitan kommune forbereder tusen 554-busser som betjener i offentlig kollektivtransport for vinterforhold.

1 desember Før den obligatoriske søknaden om vinterdekk, som vil starte fra og med 2019, begynte EGOs generaldirektorat å erstatte sommerdekkene på busser med vakuum vinterdekk med symbolet "snøkrystall" som ble vedtatt av EU.

EGOs generaldirektorat for vedlikehold og reparasjon av kjøretøyer i Macunköy og regionale direktorater verksteder utført i trinn, samt endring av dekkets vintervedlikehold av bussene blir også utført.

“SAFE AND COMFORTABLE JOURNEY”

EGO-tjenestemenn, kapitalister, regnfulle, glatte og snødekte forhold under EGO-bussene for å ta en trygg og behagelig reise ved å oppgi at alle slags tiltak, spesielt i dekkskift, busser, frostvæske og vedlikehold av varmeelement utføres med stor omhu, sa han.

Når myndighetene sier at EU-kriteriene er lagt til grunn for dekkskifte, sa myndighetene, uz. Vi erstatter sommerdekk med redusert vintergrep og bremseavstand ved temperaturer under 7 med vakuum vinterdekk godkjent av EUs regelverk og har symbolet 'snøkrystall'. Vi gjør kjøretøyene våre klare for snødekte veiforhold

TILTAK FORHOLDSREGLER TIL RESERVET

Til tross for alle forberedelser som ble gjort i EGO-busser, uttalte EGO-tjenestemenn at de holder kjede reservebiler klare som en forholdsregel mot ugunstige værforhold om vinteren; på veien holdes mobil reparasjonsbil, dekkreparasjonskjøretøy og redningsmannskjøretøy klar for funksjonsfeil kjøretøy.

Vakuumdekk lagres og byttes under passende forhold og i trygge omgivelser, mens sikkerhetsreglene for arbeidsplassen følges strengt under dekkskift.

ADVARSEL TIL SPESIELLE KJØRETØYRER

EGO-tjenestemenn påpekte at kapitalister tar alle forholdsregler for å reise komfortabelt og trygt i vintermånedene og advarte private bilførere om å gjøre kjøretøyene deres egnet for vinterforhold og ikke bruke sommerdekk.

Myndighetene, spesielt for tungt snøfall i bytransporten til hovedstaden, spesielt Metro og Ankaray, anbefalte spesielt å bruke offentlig transport.

Nåværende jernbane anbudskalender

Per 21

Tilbudsmelding: Bilutleie

November 21 @ 14: 00 - 15: 00
arrangører: TCDD
+444 8 233
Per 21

Innkjøpsvarsel: Anskaffelse av reservedeler til elektrifisering av jernbane

November 21 @ 14: 30 - 15: 30
arrangører: TCDD
+444 8 233
Per 21

Jernbaneanbud Nyhetssøk

Om Levent Elmastaş
RayHaber editor

Vær den første til å kommentere

Yorumlar